Τζένιφερ Λόπεζ: Στο Παρίσι ο μήνας του μέλιτος με τον Μπεν Άφλεκ - Η γκαρνταρόμπα των 170.000 δολαρίων

Life
Τζένιφερ Λόπεζ: Στο Παρίσι ο μήνας του μέλιτος με τον Μπεν Άφλεκ - Η γκαρνταρόμπα των 170.000 δολαρίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι πήγε στο Παρίσι με τα δύο παιδιά τους από προηγούμενους γάμους απολαμβάνοντας βόλτες για ψώνια, δείπνα σε πολυτελή εστιατόρια και βαρκάδες στον ποταμό Σηκουάνα

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πέρασαν στην γαλλική πρωτεύουσα το μήνα του μέλιτος μετά το γάμο τους στο Λας Βέγκας. Το ζευγάρι πήγε στο Παρίσι με τα δύο παιδιά τους από προηγούμενους γάμους απολαμβάνοντας βόλτες για ψώνια, δείπνα σε πολυτελή εστιατόρια και βαρκάδες στον ποταμό Σηκουάνα.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Λόπεζ φόρεσε μια σειρά από εντυπωσιακά ρούχα σε όλο το ταξίδι - που ξεπέρασαν τα 170.000 δολάρια.

Η Λόπεζ κατάφερε να μετατρέψει τους δρόμους του Παρισιού στη δική της προσωπική πασαρέλα, φορώντας μια σειρά από μοδάτα - και ακριβά – σύνολα όπως ένα φόρεμα Oscar de la Renta αξίας 2.000 δολαρίων και ένα ακόμα φόρεμα Gucci, που κοστίζει 10.000 δολάρια.

Τα δάκρυα του ηθοποιού στο Παρίσι

Τα 53α γενέθλια της Λατίνας σταρ Τζένιφερ Λόπεζ γιόρταζε το νέο ζευγάρι στο Παρίσι.

Για τον δείπνο της αγαπημένης του, ο 49χρονος Άφλεκ είχε διοργανώσει ένα ρομαντικό δείπνο στην πόλη του φωτός στο οποίο οι παπαράτσι τον απαθανάτισαν να δακρύζει.

Οι εικόνες δείχνουν τον ηθοποιό να δακρύζει κατά τη διάρκεια μιας πολύ συναισθηματικής στιγμής που μοιραζόταν με τη νέα του σύζυγο στο γαλλικό εστιατόριο «La Girafe», το οποίο βρίσκεται στην Place du Trocadero, μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Σύμφωνα με μια όσα μεταδίδει η Daily mail, η Τζένιφερ έδωσε στον Άφλεκ μια τρυφερή αγκαλιά συγκινημένη που τον είδε να δακρύζει.

Δεν σταματούσαν τα φιλιά οι νεόνυμφοι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι νεόνυμφοι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ μετά τον γάμος τους στο Λας Βέγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πλέον η Λατίνα σταρ και ο ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν κρύβουν τον έρωτά τους καθώς αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Παρίσι για τον μήνα του μέλιτος και δεν σταματούν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται στους δρόμους της πόλης του φωτός.

Το νιόπαντρο ζευγάρι στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον ενώ αγκαλιαζόντουσαν και φιλούσε ο ένας τον άλλο απολαμβάνοντας τον ήλιο σε ένα παγκάκι στο πάρκο.

Επιπλέον ο Άφελκ δεν έχανε την ευκαιρία να φωτογραφίζει την σύζυγό του η οποία πόζαρε φορώντας ένα εντυπωσιακό λουλουδάτο φόρεμα.

«Η JLO έδειχνε αβίαστα λαμπερή με ένα φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta αξίας 2.145 λιρών διακοσμημένο με κίτρινα και πορτοκαλί φλοράλ μοτίβα. Το καλοκαιρινό της σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι καφέ πέδιλα με λουράκια και ένα κόκκινο τσαντάκι καθώς εξερευνούσε την πόλη», γράφει η Daily Mail.

(φωτογραφία ΑΡ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News