Σωκράτης Μάλαμας: Νέο πανό κατά Λιγνάδη σε συναυλία του στο Ηράκλειο - Η αντίδραση του τραγουδιστή

Κρήτη
Σωκράτης Μάλαμας: Νέο πανό κατά Λιγνάδη σε συναυλία του στο Ηράκλειο - Η αντίδραση του τραγουδιστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σωκράτης Μάλαμας, επέτρεψε το πανό διαμαρτυρίας στη σκηνή, ενώ περίμενε υπομονετικά την «ομάδα αλληλέγγυων» να διαβάσουν κείμενο

Στον απόηχο των αντιδράσεων με το πανό που έγραφε «Βιαστής είναι» και αναφερόταν στον Δημήτρη Λιγνάδη, το οποίο ζήτησε να κατέβει ο Σωκράτης Μάλαμας κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Πέραμα Ρεθύμνου, υπήρξε νέα παρέμβαση σε συναυλία του τραγουδιστή στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, «ομάδα αλληλέγγυων» ανέβηκε στη σκηνή και ανέβασε πανό που αναφερόταν στην αποφυλάκιση Λιγνάδη, ενώ ζητούσε «Λευτεριά στους αγωνιστές».

Σε ανάρτηση της γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέφερε για το περιστατικό:

«Σήμερα το βράδυ έγινε επιτυχημένη παρέμβαση στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο Κρήτης. Η συναυλία είχε πολύ κόσμο και ομάδα αλληλέγγυων ανέβηκαν να ενημερώσουν για την απεργία πείνας του συντρόφου Γιάννη Μιχαηλίδη. Αρχικά η στάση των σεκιουριτάδων ήταν ουδέτερη, λέγοντας ότι θα αποφασίσει ο μάνατζερ και ο καλλιτέχνης εαν θα γίνει η παρέμβαση. Στη συνέχεια αφού ομάδα συντρόφων προσέγγισε την σκηνή, ο επικεφαλής της διοργάνωσης ήταν κάθετος ότι ο καλλιτέχνης δεν έχει διάθεση να γίνει η παρέμβαση και ότι ασκείται βία με την απαίτηση των αλληλέγγυων να διαβαστεί το κείμενο της παρέμβασης προς τους διοργανωτές της συναυλίας. Παρότι η στάση των αλληλέγγυων ήταν εντελώς ειρηνική, δέχτηκε επίθεση από μέρος των σεκιούριτι. Η ένταση εκτονώθηκε στην συνέχεια και τελικά διαβάστηκε το κείμενο από την σκηνή μετά από παύση του καλλιτέχνη. Η αποδοχή του κοινού ήταν πολύ θετική και καλέστηκαν στην πορεία που θα ξεκινήσει αύριο στις 20:00 στην πλατεία λιονταριών».

Το πανό αυτή τη φορά έγραφε: «Οι δίκες τους ξεπλένουν, φονιάδες βιαστές. Λευτεριά στους αγωνιστές».

Ο Σωκράτης Μάλαμας, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβηκε στο Twitter, επέτρεψε το πανό διαμαρτυρίας στη σκηνή, ενώ περίμενε υπομονετικά την «ομάδα αλληλέγγυων» να διαβάσουν κείμενο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News