Λατινοπούλου για υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Ένα παιδί θέλει μητέρα και πατέρα, όχι να μπερδεύεται με 52 φύλα»

Life
Λατινοπούλου για υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Ένα παιδί θέλει μητέρα και πατέρα, όχι να μπερδεύεται με 52 φύλα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν είναι φυσιολογικό ένα παιδί να μεγαλώνει με δυο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες. Το παιδί θέλει τη μητέρα του και τον πατέρα του», είπε η πολιτεύτρια

Κι όμως. Είναι πλέον γνωστό ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου κάνει ότι μπορεί να κερδίσει τα… πέντε λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν με τις προκλητικές δηλώσεις της.

Δεν περίμενε λοιπόν κανένας να σταματήσει να σχολιάζει… τα πάντα, ακόμα και θέματα που δεν την αφορούν ούτε στο ελάχιστο. Έτσι, σήμερα Τετάρτη, η γνωστή για όλους τους λάθος λόγους Αφροδίτη Λατινοπούλου, με ένα βίντεο σχεδόν 2 λεπτών, στρέφεται ενάντια στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και στους γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων.

«Δεν είναι φυσιολογικό ένα παιδί να μεγαλώνει με δυο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες. Το παιδί θέλει την μητέρα του και τον πατέρα του και αυτό έχει διευκρινιστεί χρόνια τώρα μέσα από αμέτρητες έρευνες. Όχι 52 φύλα να το μπερδεύουν σκοπίμως για να προωθούν κάποιοι τη δική τους ατζέντα με το έτσι θέλω» αναφέρει στη λεζάντα του βίντεο η πρώην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News