Σεμπαστιάν Ζανελά: Έκθεση φωτογραφιών στα καταστήματα Rive Droite του Saint Laurent

Life
Σεμπαστιάν Ζανελά: Έκθεση φωτογραφιών στα καταστήματα Rive Droite του Saint Laurent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζανελά είναι γνωστός για τις καλλιτεχνικές του ταινίες και φωτογραφίες που έχουν ως θέμα το σέρφινγκ, το σκέιτμπορντ και την κουλτούρα του δρόμου

Η ελευθερία της έκφρασης και η ανθρώπινη εμπειρία βρίσκονται στο επίκεντρο έκθεσης του σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ και φωτογράφου Σεμπαστιάν Ζανελά που φιλοξενείται στα καταστήματα Rive Droite του γαλλικού οίκου Saint Laurent στο Παρίσι και στο Λος Άντζελες.

Ο Ζανελά είναι γνωστός για τις καλλιτεχνικές του ταινίες και φωτογραφίες που έχουν ως θέμα το σέρφινγκ, το σκέιτμπορντ και την κουλτούρα του δρόμου. Αλλά αυτό που είναι εντυπωσιακό στον καλλιτέχνη είναι η ικανότητά του να αποκαλύπτει τον εσωτερικό ρομαντισμό χρησιμοποιώντας φυσικό φωτισμό περιβάλλοντος και μοναδικές συνθέσεις, αναφέρεται στην περιγραφή της έκθεσης.

Η καλλιτεχνική του ικανότητα αναδεικνύεται μέσα από μια νέα σειρά φωτογραφιών αποκλειστικά για τον Saint Laurent, που εστιάζουν στα χαρακτηριστικά του ανδρικού και γυναικείου κόσμου.

Η έκθεση είναι δομημένη γύρω από έναν διάλογο μεταξύ δύο κόσμων, ένα σύμπαν αστικό, αρρενωπό, νεανικό, που διαμαρτύρεται, σε μια μπρουταλιστική αρχιτεκτονική, σε μαύρο και άσπρο. Από την άλλη προβάλλεται ένα θηλυκό σύμπαν, χρωματιστό, σε φυσικό περιβάλλον, υδάτινο και με επίκεντρο το σερφ.

Η έκθεση που επιμελήθηκαν ο Άντονι Βακαρέλο, διευθυντής δημιουργικού του γαλλικού οίκου και ο Σεμπαστιάν Ζανελά, θα διαρκέσει έως τις 9 Αυγούστου 2022.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News