Βρετανία: Οι Duran Duran στην τελετή έναρξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων στο Μπέρμιγχαμ

Life
Βρετανία: Οι Duran Duran στην τελετή έναρξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων στο Μπέρμιγχαμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ίδια εκδήλωση θα συμμετέχει ο μουσικός και ιδρυτικό στέλεχος των Black Sabbath, Τόνι Αϊόμι (Tony Iommi) καθώς και η Συμφωνική Ορχήστρα του Μπέρμιγχαμ

Για την τελετή έναρξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων στο Μπέρμιγχαμ το ποπ συγκρότημα της δεκαετίας του '80 οι Duran Duran θα εμφανιστούν στο ανακαινισμένο στάδιο Alexander Stadium χωρητικότητας 30.000 θέσεων, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Στην ίδια εκδήλωση θα συμμετέχει ο μουσικός και ιδρυτικό στέλεχος των Black Sabbath, Τόνι Αϊόμι (Tony Iommi) καθώς και η Συμφωνική Ορχήστρα του Μπέρμιγχαμ.

Ο τραγουδιστής Σάιμον Λε Μπόν (Simon Le Bon) δήλωσε ότι είναι «τιμή» που θα συμμετέχουν στη συναυλία.

«Οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες του Μπέρμιγχαμ 2022 είναι ένα σημαντικό γεγονός για τη σπουδαία πόλη του Μπέρμιγχαμ» δήλωσε ο τραγουδιστής. «Και εμείς ως Duran Duran έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε για την πόλη μας».

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στο Μπέρμιγχαμ το 1978 και ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του '80. Σήμερα συνεχίζουν να περιοδεύουν και να ηχογραφούν, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ BST στο Hyde Park του Λονδίνου, σύμφωνα με το BBC.

Οι «22 Κοινοπολιτειακοί Αγώνες» θα πραγματοποιηθούν στο Μπέρμιγχαμ από 28 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου 2022.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου Facebook)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News