default-image

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πρώτο τους κοινό story μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Life
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πρώτο τους κοινό story μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ωστόσο χθες Σάββατο 23 Ιουλίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε το πρώτο του κοινό story με την Ιωάννα Τούνη στο Instagram μετά από καιρό

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η Ιωάννα Τούνη γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στο προφίλ της στο Instagram ότι είναι τριών μηνών έγκυος, αλλά το γεγονός ότι δεν είχε κάνει κάνει καμία αναφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είχε φουντώσει τις φήμες ότι το ζευγάρι είχε πλέον χωρίσει.

Ωστόσο χθες Σάββατο 23 Ιουλίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε το πρώτο του κοινό story με την Ιωάννα Τούνη στο Instagram μετά από καιρό, με τους δύο να χαμογελάνε και να κοιτάνε το φακό σε μεγάλα κέφια και ο ίδιος να γράφει «Καλημέρα».

«Ξεσπασε» η Ιωάννα Τούνη

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη δεν είχε κρύψει την ενόχλησή της για τα αρνητικά σχόλια που είχαν γίνει στα social media και αφορούσαν την εγκυμοσύνη της.  Τον τελευταίο καιρό παραμένει τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι της. Η αιτία, όπως είπε η ίδια μέσα από stories της στο Instagram, είναι πως περνάει δύσκολη εγκυμοσύνη. 

Συγκεκριμένα είπε: «Πριν σας πω ότι είμαι έγκυος, μου στείλατε άπειρα μηνύματα και εγώ σας είπα ότι δεν είμαι καλά ψυχοσωματικά για να απαντήσω και να τοποθετηθώ πάνω σε τίποτα».

Εν συνέχεια, εξήγησε ότι πρώτα έκανε όλες τις εξετάσεις για να επιβαιβεωθεί ότι το μωράκι της είναι καλά, και έπειτα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν το μοιράστηκε ούτε με τους κοντινούς της ανθρώπους.

Τέλος, είχε ανάγκη να ζητήσει από τους θαυμαστές της «χώρο και χρόνο», επειδή όταν αποφασίζει να χαθεί από τη δημοσιότητα υπάρχει πολύ σοβαρή αιτία. Και έτσι τόνισε: «Ναι, έχω δικαίωμα σε προσωπική ζωή»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News