Σακίρα: Θέλει να πάρει τα παιδιά της από τον Πικέ και να μετακομίσει στο Μαϊάμι

Life
Σακίρα: Θέλει να πάρει τα παιδιά της από τον Πικέ και να μετακομίσει στο Μαϊάμι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σακίρα επιθυμεί εδώ και μήνες να πάρει τα παιδιά της μόνιμα στο Μαϊάμι, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια πιο ήσυχη ζωή μακριά από τον βαρύ «έλεγχο» των μέσων ενημέρωσης

Η Σακίρα κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, για τον τρόπο με τον οποίο η σχέση τους απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Συνεπώς, η Σακίρα επιθυμεί εδώ και μήνες να πάρει τα παιδιά της μόνιμα στο Μαϊάμι, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια πιο ήσυχη ζωή μακριά από τον βαρύ «έλεγχο» των μέσων ενημέρωσης.

Oι δικηγόροι της Κολομβιανής τραγουδίστριας, μίλησαν στο ισπανικό περιοδικό Informalia για την εξέλιξη της σχέσης τους. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως τα φώτα της δημοσιότητας του ποδοσφαιριστή, αναπόφευκτα «επηρεάζουν τα δύο παιδιά του, που δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στη Βαρκελώνη».

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τη Marca, ο αμυντικός ίσως σκεφτεί να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι για να είναι κοντά στα παιδιά του. Όπως αναφέρουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Πικέ αρνήθηκε να επιτρέψει στην πρώην σύντροφό του, να φύγει από την Ισπανία με τα παιδιά τους και να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα, δίνοντάς της την άδεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News