Διαγωνισμός neakriti.gr: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις εμφανίσεις του Πάνου Μουζουράκη στην Κρήτη

Life
Διαγωνισμός neakriti.gr: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις εμφανίσεις του Πάνου Μουζουράκη στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρείς ανατρεπτικές εμφανίσεις του Πάνου Μουζουράκη στην Κρήτη - Μπείτε στην σελίδα του neakriti.gr στο Instragram για να κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις

Ένας διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα στο neakriti.gr 🎁

Οχτώ τυχεροί νικητές στην σελίδα μας στο Instagram, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τις τρείς ανατρεπτικές εμφανίσεις στο Ηράκλειο 1 Αυγούστου, στο Ρέθυμνο 2 Αυγούστου και στα Χανιά 3 Αυγούστου, του Πάνου Μουζουράκη και των BandaraTwo.

Πώς μπορείς να κερδίσεις:

🔹Follow @nea_kriti & @texnopolis_park

🔹Γράψτε σε σχόλιο την πόλη ( Ηράκλειο - Ρέθυμνο – Χανιά ) που σας βολεύει να παρακολουθήσετε την παράσταση και κάντε Tag το άτομο που θα θέλατε να πάτε παρέα!

Τα βήματα

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στις 29 Ιουλίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για τους 8 τυχερούς.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα παραπάνω βήματα!

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης έχει ετοιμάσει για το κοινό της Κρήτης μια ξεχωριστή και γεμάτη εκπλήξεις μουσική παράσταση, και είναι έτοιμος να μας κάνει να «πάθουμε αγάπη», συναρπάζοντάς μας για ακόμα μια φορά με το ταλέντο του, τον αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη neakriti (@nea_kriti)

Από την εμφάνισή του δε θα λείψουν αγαπημένες επιτυχίες του από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», το ολοκαίνουργιο «Έπαθα Αγάπη» καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και πολλές ανατρεπτικές μουσικές «εκπλήξεις», όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο Πάνος Μουζουράκης σε κάθε του live.

Την BandaraTwo, απαρτίζουν οι μουσικοί:

Δημήτρης Φροσύνης - Ηλ. Μπάσο

Ορέστης Πλακίδης - Πλήκτρα

Σπύρος Βρυώνης - Ηλ. Κιθάρα/Τσέλο/Τραγούδι/Φωνητικά

Πάνος Γεωργακόπουλος -Τύμπανα

Επιμέλεια Ήχου FOH: Ηλίας Καρούμπαλης

Ωρα έναρξης: 21:30 – οι πόρτες ανοίγουν 20:30

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News