Στα Χανιά η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότσης - Στην τελική ευθεία για το γάμο

Κρήτη
Στα Χανιά η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότσης - Στην τελική ευθεία για το γάμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νησί βρίσκεται η δημοφιλής τραγουδίστρια με τον αγαπημένο της για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά

Αντίστροφα μετρά η Κόνι Μεταξά με τον εκλεκτό της καρδίας Μάριο Καμπότση για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια με τον διεθνή πολίστα βρίσκονται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου τους. 

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί το Σάββατο 9 Ιουλίου, στα Χανιά, με περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους.  

Η Κόνι Μεταξά μιλώντας στο περιοδικό “ΟΚ!” για την γαμήλια τελετή είχε αναφέρει πρόσφατα: «Ο γάμος μας θα είναι ένας ωραίος λόγος να μαζευτούμε όλοι μαζί. Θα έρθουν φίλοι μου από την Αμερική, την Αγγλία, την Ιορδανία, τη Σκωτία και την Αυστραλία. Έχουμε και οι δύο πολλούς φίλους». 

Γιατί επέλεξαν τα Χανιά για τον γάμο: «Δεν υπάρχει κάποιος συμβολισμός πίσω από τα Χανιά απλά μας αρέσει ως νησί. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους. Τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλους του Μάριου. Θα κλαίω από την αρχή μέχρι το τέλος. Τώρα να μου πεις να σκεφτώ κάτι συγκινητικό θα με πιάσουν τα κλάματα. όσο μάλλον την ώρα που παντρεύομαι…. Και όχι τίποτα άλλο, είμαι πολύ άσχημη όταν κλαίω», είχε πει στο ίδιο περιοδικό η Κόνι Μεταξά. 

Από την πλευρά του ο Μάριος Καπότσης είχε μιλήσει στην εκπομπή, «Χαμογέλα και Πάλι», λέγοντας πως δεν θα ήθελε τις τηλεοπτικές κάμερες στον γάμο του. 

 

«Το κοστούμι μου δεν το έχει δει η Κόνι ούτε εγώ έχω δει το νυφικό, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Όλα θα γίνουν στα Χανιά, και μετά το μυστήριο θα κάνουμε ένα πάρτι. Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν θα ήθελα να έρθουν τα κανάλια για να ζήσουμε τη στιγμή», δήλωσε ο πολίστας. 

 

Η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα από τα Χανιά 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News