Καίτη Γαρμπή: «Ξεσηκώθηκε» ολόκληρο το Λονδίνο με τη συναυλία της

Life
Καίτη Γαρμπή: «Ξεσηκώθηκε» ολόκληρο το Λονδίνο με τη συναυλία της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στη σκηνή του σταδίου σκηνής «Tottenham Hotspur» στο βόρειο Λονδίνο, με τον άντρα της, Διονύση Σχοινά

Η Καίτη Γαρμπή πήγε στο Λονδίνο όπου και τραγούδησε στο στάδιο «Tottenham Hotspur» στο βόρειο Λονδίνο, όπου και ξεσήκωσε τα πλήθη και ιδιαίτερα τους Έλληνες που ζουν ή βρέθηκαν εκεί για να την ακούσουν και να απολαύσουν τη μουσική της πατρίδας τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε επί σκηνής με τον άντρα της, Διονύση Σχοινά. Επιπλέον, μοιράστηκε βίντεο από τη συναυλία της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μάλιστα ευχαρίστησε το κοινό της που ήταν εκεί.

Επιπροσθέτως, επισήμανε ότι ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο γήπεδο της Tottenham, Έλληνας καλλιτέχνης και αστειεύτηκε πως αμέσως μετά από την ίδια ακολουθεί η Lady Gaga και οι Guns n' Roses.

Στην ανάρτηση της στο Instagram, η Καίτη Γαρμπή σημείωσε: «Συγκλονιστική εμπειρία η εμφάνιση μας στο Λονδίνο! Η κεντρική αίθουσα των εκδηλώσεων του εμβληματικού @tottenhamhotspurstadium άνοιξε για μουσικό event πρώτη φορά το Σάββατο 25/6/2022 και είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι ο πρώτος καλλιτέχνης που εγκαινίασε το χώρο! Η αίθουσα γέμισε από Έλληνες που μας υποδέχτηκαν με αγάπη κι ενθουσιασμό και στη συνέχεια τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί μας για 3 ολόκληρες ώρες! Μοιραστήκαμε τραγούδια, αγκαλιές και εκατοντάδες φωτογραφίες σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος! Οι συνεργάτες μου κι εγώ ευχαριστούμε από καρδιάς γι αυτή τη μαγική βραδιά, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τον @dionisis_sxoinas για το guest του και φυσικά τους διοργανωτές, τον @polisp και τον @djandreasm της @greeklondonlive που κατόρθωσαν το ακατόρθωτο: Να παίξει για πρώτη φορά Έλληνας τραγουδιστής σε έναν από τους χώρους του ΝΑΟΥ, του γηπέδου της Tottenham και να μετατρέψουν τη σουίτα του αρχηγού της ομάδας σε καμαρίνι για το γκρουπ μας! Ευχαριστούμε πολύ και παραδίδουμε τη σκυτάλη στους Guns n roses και στη Ladygaga που θα παίξουν μετά από μας!!!».

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News