Χρήστος Λούλης: «Κόντεψα να χάσω τους φίλους μου, γιατί ένιωσα ότι είμαι πιο σημαντικός από εκείνους» (vid)

Life
Χρήστος Λούλης: «Κόντεψα να χάσω τους φίλους μου, γιατί ένιωσα ότι είμαι πιο σημαντικός από εκείνους» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όταν βγήκα από τη σχολή, ήμουν 23 χρονών και σήμερα είμαι 46. Έκανα τον ατρόμητο τότε, αλλά ήμουν πιο φοβισμένος. Έκανα τον ατρόμητο ως άμυνα, για να ξεπεράσω τη χαμηλή μου αυτοεκτίμηση», δήλωσε ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί την περίοδο αυτή στη δραματική σειρά «Ψέματα» μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, αλλά και στη σύζυγό του.

«Όταν βγήκα από τη σχολή, ήμουν 23 χρονών και σήμερα είμαι 46. Έκανα τον ατρόμητο τότε, αλλά ήμουν πιο φοβισμένος. Έκανα τον ατρόμητο ως άμυνα, για να ξεπεράσω τη χαμηλή μου αυτοεκτίμηση. Βάζεις μπροστά σου ένα προσωπείο αφοβίας που καταρρέει στην πρώτη δυσκολία. Άγγιξα επικίνδυνα όρια σε σχέση με το να χάσω την πορεία μου, το μυαλό μου και την ψυχή μου. Ακόμα και τους φίλους μου, λέγοντας ότι είμαι φοβερός και τρομερός», είπε χαρακτηριστικά.

//--> //-->

Στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο, που θεωρεί ότι παραλίγο να χάσει τους φίλους του. «Κόντεψα να τους χάσω, γιατί ένιωσα ότι είμαι πιο σημαντικός από εκείνους. Με αυτά που λέμε, όταν κρίνουμε τους άλλους, στην ουσία λέμε πιο πολλά για εμάς. Κινδύνεψα να χάσω τη ζωή μου, γιατί όταν είσαι νέος κάνεις βλακείες. Έπινα και καβαλούσα μηχανή, θα μπορούσε πολύ εύκολα να συμβεί το μοιραίο. Οριακά δεν έχασα τη ζωή μου. Ήμουν στο αυτοκίνητο, είχαν κλείσει τα μάτια μου κι είδα την κολώνα να έρχεται κατά πάνω μου. Γύρισα το τιμόνι την τελευταία στιγμή», ανέφερε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News