Survivor 2022: Ποιος θα αποχωρήσει στο σημερινό επεισόδιο (βίντεο)

Life
Survivor 2022: Ποιος θα αποχωρήσει στο σημερινό επεισόδιο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος θα είναι αυτός που θα καταλήξει να αποχωρήσει από το επεισόδιο της Τρίτης 28 Ιουνίου;

Λίγο ακόμα έχει απομείνει από το τελευταίο επεισόδιο το μεγάλο τελικό του Survivor. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 27 Ιουνίου, προέκυψαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γιάννης κατέληξε να κερδίσει την ασυλία, με αποτέλεσμα να χάνει το σερί των νικών του. Ο ίδιος προστάτευσε τον Στάθη Σχίζα από την ομάδα του με αποτέλεσμα της ψηφοφορίας να δείχνει ισοψηφία. Επιπλέον, την τετράδα των υποψηφίων έκλεισαν ο Άρης Σοϊλέδης κι η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Ήδη στον τάκο βρίσκονταν ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Στο επεισόδιο που θα γίνει σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου, οι υπόλοιποι έξι παίχτες που απέμειναν, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ακόμη μία αποχώρηση.

Ωστόσο, η αποχώρηση αυτή δεν θα είναι η μόνη που θα γίνει την βδομάδα αυτή. Συγκεκριμένα, με βάση ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, που σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες, αυτή τη βδομάδα θα προκύψει διπλή αποχώρηση, με σκοπό θα διαμορφωθεί η τελική τετράδα του τελικού.

Τέλος, με βάση ta spoilers, αυτός που θα φύγει στο σημερινό επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα είναι ο Νίκος Γιάννης.

//--> //-->

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News