Αλεξάνδρου: «Ο πρώην σύντροφός της Super Κικής δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί»

Life
Αλεξάνδρου: «Ο πρώην σύντροφός της Super Κικής δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν αυτός ο οποίος αποκάλυψε ότι η γνωστή influencer έχει χωρίσει με τον πρώην σύντροφό της

Λίγες ημέρες πριν, η Super Κική, ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, ότι σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, το οποίο εφόσον με τον πρώην σύντροφό της έχουν αποφασίσει να χωρίσουν, σκοπεύει να το μεγαλώσει μόνη της.

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σχολίασε το παραπάνω θέμα, και μάλιστα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ήταν αυτός ο οποίος αποκάλυψε ότι η γνωστή Influencer έχει χωρίσει με τον πρώην σύντροφό της.

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί. Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν. Ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί και από τη στιγμή που η Super Κική είχε άλλη άποψη, αποφάσισε να απομακρυνθεί. Το παιδί μπορεί να φρίκαρε» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

//--> //-->

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News