Ο… νονός Ζακ Γαλυφιανάκης «ταξίδεψε» σε Αμερική και Αυστραλία μέσω του neakriti.gr

Κρήτη
Ο… νονός Ζακ Γαλυφιανάκης «ταξίδεψε» σε Αμερική και Αυστραλία μέσω του neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω του Greekcitytimes και του Greekreporter, ταξιδεύουν μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του neakriti.gr οι ευτυχισμένες στιγμές που ζει ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Ζακ Γαλυφιανάκης, ο οποίος έγινε νονός στην Κρήτη

Σε ολόκληρο τον κόσμο ταξιδεύουν μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του neakriti.gr οι ευτυχισμένες στιγμές που ζει ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Ζακ Γαλυφιανάκης, ο οποίος έγινε νονός στην Κρήτη την Κυριακή 26 Ιουνίου, βαφτίζοντας τη μικρή Κατερίνα, κόρη της Άρτζι και του πρώτου του ξαδέρφου Νικολάου Γαλυφιανάκη.

Όπως μεταδίδει το αυστραλιανό Greekcitytimes, «η Κυριακάτικη βάφτιση της μικρής Κατερίνας έλαβε χώρα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στα Χανιά, ενώ του μυστηρίου της βάφτισης είχε προηγηθεί ο γάμος των γονιών της, σύμφωνα με το neakriti.gr».

Την ίδια στιγμή, το Greekreporter από τις ΗΠΑ, επικαλούμενο το ρεπορτάζ του neakrirti.gr, αναφέρει «ο Ζακ Γαλυφιανάκης, εθεάθη στην Κρήτη, στην πατρίδα του παππού του, όπου έγινε νονός της ανιψιάς του στα Χανιά την Κυριακή. Το μικρό κορίτσι, το οποίο βαφτίστηκε Κατερίνα, είναι το παιδί του πρώτου του ξαδέλφου, όπως μεταδίδει το neakriti.gr».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News