Χρήστος Δάντης για Σπύρο Μαρτίκα: «Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα» (vid)

Life
Χρήστος Δάντης για Σπύρο Μαρτίκα: «Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Δάντη για τα αρνητικά σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα για την Ασημίνα

Στο Survivor είχαμε παρακολουθήσει  μια κουβέντα ανάμεσα σε Σπύρο και Σταυρούλα, με τον φαρμακοποιό να αναφέρει πως ο Χρήστος Δάντης είναι «βιτρίνα» για εκείνη, ενώ η Σταυρούλα είπε «Εγώ δεν έχω πλούσιο άνδρα να με πληρώνει».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση του Χρήστου Δάντη, αρχικά μέσω Instagram, και σήμερα 26 Ιουνίου τον ακούσαμε να μιλάει στην εκπομπή «OPEN Weekend» για το θέμα αυτό.

«Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό,τι με συμβουλέψουν, θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο. Αυτό που λέμε όμως, έχει σημασία γιατί το βλέπει ο Α, ο Β, ο Γ και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι κουβέντες είναι βαρύτατες. Θα δω, θα το σκεφτώ» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους. Εύχομαι να πάει στον τελικό η Ασημίνα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Χρήστος Δάντης.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News