X-Factor: Ο κρητικός Άγγελος Αρχανιωτάκης μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό

Κρήτη
X-Factor: Ο κρητικός Άγγελος Αρχανιωτάκης μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «διεθνών προδιαγραφών καλλιτέχνης» Άγγελος Αρχανιωτάκης, όπως έχει χαρακτηριστεί, είναι ένας από τους παίκτες που εξαρχής ξεχώρισε στο X-Factor με το έμφυτο ταλέντο του

«Είσαι σπάνια περίπτωση, το ξέρεις; Ο λόγος που ήρθα εδώ σήμερα ήταν για να σε δω από κοντά. Αν δεν ήθελα να είμαι μεροληπτικός, θα έλεγα “παιδιά τελειώσαμε, βρήκαμε νικητή”», είπε ο καλεσμένος κ. Νίκος Μουρατίδης στο προηγούμενο live show της Κυριακής 19 Ιουνίου, στο δικό μας Άγγελο Αρχανιωτάκη που «τράβηξε» τα βλέμματα πάνω του με την εντυπωσιακή του παρουσίαση αποσπώντας  για άλλη μια φορά τα καλύτερα σχόλια της coach του κ. Μαρίζας Ρίζου και των υπόλοιπων κριτών.

Ο «διεθνών προδιαγραφών καλλιτέχνης» Άγγελος Αρχανιωτάκης, όπως έχει χαρακτηριστεί, είναι ένας από τους παίκτες που εξαρχής ξεχώρισε στο X-Factor με το έμφυτο ταλέντο του. Ο νεαρός αυτοδίδακτος καλλιτέχνης από τις Αρχάνες, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των 4, όταν άρχισε να μαθαίνει drums.

Σήμερα στα 19 του, γράφει τη μουσική και τους στίχους σε δικά του τραγούδια, τραγουδά και χορεύει, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Αγγλικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Στο X-Factor έχει κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη των συμπαικτών του με το ήθος και την ευγένεια του, ενώ έχει διακριθεί με το πολυσύνθετο ταλέντο του στο μουσικό διαγωνισμό εισπράττοντας άριστα σχόλια από τους κριτές σε κάθε του εμφάνιση.

O Άγγελος όπως φαίνεται δεν καθηλώνει μόνο το ελληνικό κοινό και τους τέσσερις κριτές του μουσικού show αλλά και κάποιους από τη μουσική βιομηχανία του εξωτερικού καθώς οι ερμηνείες του στα τραγουδια «No Time To Die», «Toxic» και «It’s a sin» εντυπωσίασαν και ανέβηκαν όλες  στο κανάλι του X- Factor Global στο YouTube.

Η coach του κ. Μαρίζα Ρίζου έχει δηλώσει συγκινημένη γι’ αυτόν «Ο Άγγελος είναι τεχνικά ο καλύτερος τραγουδιστής που έχουμε στο παιχνίδι. Είμαι περήφανη γι’ αυτόν, δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που τον ακούσαμε στην οντισιόν, είναι μεγάλη μου χαρά που δουλεύουμε μαζί».

Αυτή την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 21:00 στο 5o Live Show του Χ-Factor στηρίζουμε με την ψήφο μας τον δικό μας Άγγελο. Η ψηφοφορία διεξάγεται στην ιστοσελίδα του Mega.

https://www.youtube.com/watch?v=TyQMRX-Vc7A

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News