Μόνος στο «τελευταίο ταξίδι» ο Βασίλης Μαλούχος

Life
Μόνος στο «τελευταίο ταξίδι» ο Βασίλης Μαλούχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνος και ξεχασμένος, χωρίς κανέναν συνάδελφό του, παρουσία μόνο της οικογένειάς του, κηδεύτηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου, ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Μαλούχος

Μόνος και ξεχασμένος, χωρίς κανέναν συνάδελφό του, παρουσία μόνο της οικογένειάς του, κηδεύτηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου,  ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Μαλούχος.

Σύμφωνα με τον Νίκο Νικόλιζα στην Espresso, ο 88χρονος έφυγε ολομόναχος για το τελευταίο ταξίδι, καθώς φαίνεται πως δεν ήταν γραφτό να τον αποχαιρετήσουν άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του τα χρόνια της μεγάλης δόξας στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χαλανδρίου, παρουσία της οικογένειας των αδελφών Γιάννη και Γιώργου Μαλούχου, που είχαν φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο να πραγματοποιηθεί η τελευταία του επιθυμία: να ταφεί στην ιδιαίτερα πατρίδα του, τη Δημητσάνα.

Από το τελευταίο «αντίο» έλειπε η μονάκριβη κόρη του, Λία, η οποία δεν κατόρθωσε να έρθει από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ όπου ζει μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι το θρίλερ που εξελισσόταν εδώ και περίπου δύο μήνες με τον ηθοποιό, ο οποίος βρισκόταν σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς τα μέλη της οικογένειάς να γνωρίζουν το παραμικρό.

Ο Βασίλης Μαλούχος χρειάστηκε πριν από δύο μήνες να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού. Τα μέλη της οικογένειάς του μάταια όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του, καθώς δεν γνώριζαν πώς θα τον βρουν. «Ψάξαμε παντού. Δεν κατορθώσαμε να τον εντοπίσουμε. Πέθανε ο άνθρωπός μας και το μάθαμε μέρες μετά, όταν μας ενημέρωσε το νοσοκομείο» εξομολογήθηκε συγγενικό του πρόσωπο στην εφημερίδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News