Ingrid Alexandra: Η εναλλακτική πριγκίπισσα της Νορβηγίας που γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της

Life
Ingrid Alexandra: Η εναλλακτική πριγκίπισσα της Νορβηγίας που γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα γενέθλια της πριγκίπισσας ήταν τον Ιανουάριο όμως λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού έκανε το βασιλικό πάρτι της τώρα

Τα 18α γενέθλιά της γιόρτασε η  πριγκίπισσα Ingrid Alexandra της Νορβηγίας με ένα γκαλά στο οποίο ήταν καλεσμένοι royals από όλη την Ευρώπη. Την περασμένη Πέμπτη ο παππούς και η γιαγιά της, ο βασιλιάς Χάραλντ Ε΄ και η βασίλισσα Σόνια, παρέθεσαν ένα εορταστικό δείπνο προς τιμή της 18χρονης εγγονής τους.

Τα γενέθλια της πριγκίπισσας ήταν τον Ιανουάριο όμως λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού έκανε το βασιλικό πάρτι της τώρα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πρίγκιπες και πριγκίπισσες από διαφορετικές χώρες που όλοι κατέφθασαν στο πάρτι φορώντας επίσημη ενδυμασία και φυσικά τις τιάρες τους. Με αφορμή το πάρτι, τέσσερις μελλοντικές βασίλισσες αλλά και ένας Μεγάλος Δούκας που ήταν καλεσμένοι στο πάρτι πόζαραν για ένα επίσημο πορτρέτο με την Ingrid στο κέντρο να φοράει ένα μοβ φόρεμα και την Boucheron Circlet Pearl τιάρα της που άνηκε στην πριγκίπισσα Ingeborg της Σουηδίας.

Η εναλλακτική πριγκίπισσα

Η Ίνκριντ αναμένεται να γίνει η δεύτερη γυναίκα μονάρχης της Νορβηγίας, μετά τη Βασίλισσα Μαργαρίτα που έζησε τον 15ο αιώνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με νορβηγικό περιοδικό, το ότι είναι κόρη πρίγκιπα δεν την εμπόδισε από το να πιάσει δουλειά σε ιταλικό εστιατόριο κατά την περίοδο του περασμένου καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα, εργάστηκε στη τρατορία "Skur 33" στο Όσλο. «Είναι πολύ μικρή για να σερβίρει αλκοόλ. Γι’ αυτό δούλεψε στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο πλύσιμο των πιάτων και στον καθαρισμό. Μάλιστα και οι γονείς της, την ενθάρρυναν να το κάνει» ανέφερε το περιοδικό "Svensk Dam".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News