Σασμός: Τα «Στρατάκια» από την Κρήτη ηχογράφησαν το νέο τραγούδι της σειράς (βίντεο)

Life
Σασμός: Τα «Στρατάκια» από την Κρήτη ηχογράφησαν το νέο τραγούδι της σειράς (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο τραγούδι της δραματικής σειράς του Alpha, σε στίχους του Γιάννη Κότσιρα και μουσική του Νίκου Τερζή ερμηνεύουν ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης

Το τραγούδι «Φίλος Και Εχθρός», που ερμηνεύουν ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, συνεχίζουν το επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός».

Τα Στρατάκια, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους ταυτότητα στην ελληνική μουσική σκηνή, ερμηνεύουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, ένα τραγούδι με έντονο το κρητικό στοιχείο και συναισθηματικούς στίχους.

To νέο τραγούδι «Φίλος Και Εχθρός» συνοδεύει μουσικά τη σχέση του Βλάση Καραπάνου και του Γεράσιμου Χριστογιάννη και την απόφαση του πρώτου να μπει μπροστά στη σφαίρα που ο ίδιος ζήτησε να ρίξουν στο παιδί του όταν ακόμα δεν γνώριζε την πραγματική του ταυτότητα.

Καταθέτοντας τη δική τους οπτική πάνω στις παραδόσεις και τις ρίζες της Κρήτης, ντύνουν μουσικά μια καθοριστική στιγμή για τις εξελίξεις, εξυμνώντας μέσα από τους στίχους του Γιάννη Κότσιρα και τη μουσική σύνθεση του Νίκου Τερζή τη σχέση γιου-πατέρα.

Το τραγούδι έρχεται να υπογραμμίσει μια πολύ σημαντική για την εξέλιξη της σειράς σκηνή που θα συγκινήσει τους φανατικούς τηλεθεατές του Σασμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News