Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι» (βίντεο)

Life
Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο, όταν είσαι μια φορά, σου έρχονται μετά ξανά στο μυαλό»

Στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα" μίλησε το πρωί της Τετάρτης για ακόμα μια φορά η Κατερίνα Καινούργιου για την επιθυμία της να κάνει παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τη συνέντευξη της Τζένης Μπαλατσινού με αφορμή τη νέα σειρά παιδικών ρούχων της, η οποία μίλησε για το πώς νιώθει που περνάει ξανά τη φάση της νέας μαμάς λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο». «Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο, όταν είσαι μια φορά, σου έρχονται μετά ξανά στο μυαλό».

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο αναφέροντας πόσο την έχει συγκινήσει η προσπάθεια της Τζένης Μπαλατσινού να γίνει ξανά μητέρα. Η παρουσιάστρια μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια είδε τη ζωή της να κινδυνεύει κατά τη διάρκεια της γέννησης του τέταρτου παιδιού της.

«Παιδιά, θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Συγκινούμαι κάθε φορά που βλέπω την Τζένη. Πριν τη γνωρίζω από κοντά δεν μου ήταν συμπαθής γιατί είχα την εντύπωση ότι ήταν μία γυναίκα αποστασιοποιημένη. Βλέποντάς την από κοντά και παρακολουθώντας τη ζωή της κατάλαβα ότι ίσως όλα αυτά τα χρόνια δεν έβγαζε την ευαισθησία της, την καλοσύνη της και αυτό που πραγματικά είναι». Είπε καθώς ξέσπασε σε κλάμματα.

«Τη θαυμάζω γιατί όταν μία γυναίκα θέλει να κάνει ένα παιδί δεν υπάρχει «δεν μπορείς». Να ξέρετε ότι και το έχει πει και η ίδια παρόλο που είναι γυναίκα πολιτικού και βγήκε και δημόσια και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε" είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι και τώρα που μεγαλώνω αναρωτιέμαι αν πολλά είναι μάταια και αν καθόμαστε και στενοχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου… Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…». Είπε φανερά συγκινημένη.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News