MasterChef 2022: Νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος - Κατέκτησε το έπαθλο των 50.000 ευρώ

Life
MasterChef 2022: Νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος - Κατέκτησε το έπαθλο των 50.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τους δύο διεκδικητές του τίτλου του MasterChef , Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτη Κουμουνδούρο, στην τελευταία τους δοκιμασία, που έκρινε ποιος ήταν αυτός που κατέκτησε την πρώτη θέση

Ο τελικός του MasterChef 2022, σε Live  μετάδοση, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου, με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τους δύο διεκδικητές του τίτλου του MasterChef , Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτη Κουμουνδούρο, στην τελευταία τους δοκιμασία, που έκρινε ποιος ήταν αυτός που κατέκτησε την πρώτη θέση.

Καλεσμένη ήταν η Βρετανίδα chef, Clare Smyth, με τους δύο φιναλίστ να πρέπει να κάνουν μια πιστή αντιγραφή του πιάτου της για να κερδίσουν. Ο εξώστης γέμισε με τους παλιούς παίκτες, αλλά και τους συγγενείς των παικτών.

Είκοσι τέσσερις υποψήφιοι ξεκίνησαν τον μαγειρικό «μαραθώνιο» του φετινού MasterChef, αλλά ο 28χρονος παίκτης από τη Μάνη ήταν αυτός που κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση.

Φωτογραφία facebook

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News