Έλλη Κοκκίνου: O πατέρας μου δωροδόκησε τον παπά για να με βαφτίσει «Έλλη»

Life
Έλλη Κοκκίνου: O πατέρας μου δωροδόκησε τον παπά για να με βαφτίσει «Έλλη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως», εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου, όπου αποκάλυψε την ιστορία του ονόματός της.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, εξήγησε ότι το επίθετό της προήλθε από πρόγονό της ψαρά στα Ψαρά που ήταν κοκκινοτρίχης και το παρατσούκλι του ήταν «κόκκινος». «Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο» δήλωσε η τραγουδίστρια.

//--> //-->

Παράλληλα, αποκάλυψε απο που προέρχεται το όνομα της, Έλλη. Η Έλλη Κοκκίνου είπε ότι το όνομα έχει ως πηγή έμπνευσης το Φρίξος και Έλλη και δεν είναι χριστιανικό. Βαφτίστηκε έτσι διότι επέμενε ο πατέρας της και μάλιστα για να το πετύχει δωροδόκησε τον παπά.

«Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως», εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News