Disney+: Σήμερα η πρεμιέρα στην Ελλάδα - Τι περιλαμβάνει και ποιο θα είναι το κόστος

Life
Disney+: Σήμερα η πρεμιέρα στην Ελλάδα - Τι περιλαμβάνει και ποιο θα είναι το κόστος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαθέτει πάνω από 800 ταινίες, περισσότερες από 450 σειρές και μια συλλογή από 120 αποκλειστικές, πρωτότυπες σειρές και ταινίες

Από σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου, η streaming υπηρεσία της The Walt Disney Company ξεκινά τη λειτουργία της και στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα streaming, Disney+ θα έχει βασικό κόστος 8,99 ευρώ για μηνιαία συνδρομή ή 89,90 ευρώ για ετήσια συνδρομή.

Η πλατφόρμα θα παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 800 ταινίες, περισσότερες από 450 σειρές και μια συλλογή από 120 αποκλειστικές, πρωτότυπες σειρές και ταινίες των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και γενικής ψυχαγωγίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις σειρές του Star Wars, ανάμεσά τους και το ολοκαίνουργιο «Obi-Wan Kenobi» που κυκλοφορεί αυτή την περίοδο με ένα επεισόδιο ανά εβδομάδα, ενώ οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν όλες τις ταινίες και σειρές της Marvel, καθώς η Disney έχει εξαγοράσει τα δικαιώματα.

Η πρωτότυπη ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» που αφηγείται την αληθινή ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο και το ταξίδι τους από την Ελλάδα, στις ΗΠΑ και την κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου, αποκλειστικά στην πλατφόρμα Disney+.

Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εμπειρία θέασης, προβολή ταυτόχρονα σε έως και τέσσερις συσκευές, απεριόριστες λήψεις σε έως και δέκα συσκευές, ποιότητα προβολής IMAX σε επιλεγμένους τίτλους, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας έως και επτά διαφορετικών προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για τους γονείς να δημιουργήσουν παιδικά προφίλ, τα οποία διαθέτουν εύκολη περιήγηση και περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Η streaming πλατφόρμα της Disney που αριθμεί μέσα σε λιγότερα από τρία χρόνια λειτουργίας περισσότερους από 133 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως, είχε ανακοινώσει την επέκταση της, καθώς σήμερα διαθέτει παρουσία σε 19 χώρες ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα βρεθεί σε 60 χώρες στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

(φωτογραφία αρχείου pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News