Τάσος Νούσιας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά είπε «ναι» στο «Σασμό»

Life
Τάσος Νούσιας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά είπε «ναι» στο «Σασμό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηθοποιός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την καριέρα του, για την απόφασή του να ασχοληθεί με την ηθοποιία αλλά και για τον Κώστα Βουτσά

Ο Τάσιος Νούσιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου και μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχθεί από καθημερινά σίριαλ, την απόφασή του να γίνει ηθοποιός αλλά και στον Κώστα Βουτσά.

Αρχικά ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με την απόφασή του να πει «ναι» στον «Σασμό», ενώ λίγο πριν είχε πει «όχι» στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Τάσος Νούσιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ήξερα ότι στον Σασμό θα είναι για λίγο για αυτό είπα το ναι. Άμα δεν ήξερα ότι θα πεθάνω νομίζεις πως θα πήγαινα; Φοβήθηκα τις τέσσερις φορές την εβδομάδα θα υπήρχε πολύ πίεση και εγώ ήθελα το χρόνο μου. Φανταζόμουν ένα πλατό το οποίο θα είναι ανελέητο και δεν είχα συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δουλειάς. Οι Άγριες Μέλισσες νομίζω πως έφεραν ένα σοβαρό άνοιγμα ξανά στην τηλεόραση και στην δραματουργία με μια ποιότητα εξαιρετική το οποίο και κρίθηκε από το αποτέλεσμα. Βέβαια, κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η ιστορία δικαίωσε στο κοινό τις Άγριες Μέλισσες αλλά εμένα με αδίκησε που δεν είπα το ναι γιατί ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι μια πολύ γρήγορη και πιεσμένη δουλειά», περιέγραψε ο ηθοποιός.

«Αυτό που λέμε καθημερινό σίριαλ είναι πια η ταυτότητα της δραματουργίας στην ελληνική τηλεόραση» συμπλήρωσε ο Τάσος Νούσιας.

//--> //-->

//--> //-->

Η απόφασή του να γίνει ηθοποιός

«Μικρός ήθελα να γίνω γυμναστής», αποκαλύπτει ο Τάσος Νούσιας «Έκανα πρωταθλητισμό οπότε ανοιγόταν οι πόρτες μπροστά μου. Μια μάζωξη εφήβων στις τελευταίες τάξεις του λυκείου με έκανε να αλλάξω γνώμη, από το θεατρικό εργαστήρι ήρθαμε σε επαφή με το αντικείμενο», αναφέρει ο ηθοποιός.

//--> //-->

Η σχέση του με τον Κώστα Βουτσά

Για τον αείμνηστο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, ο Τάσιος Νούσιας αποκάλυψε πως μοιράζονταν το καμαρίνι τους για τρία χρόνια «Περάσαμε καταπληκτικά με τον Κώστα, ζούσε για τη σκηνή, μου έκανε εντύπωση ο σεβασμός που έτρεφε για τους πάντες».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News