Χριστίνα Κοντοβά: Bάφτισε την κόρη της Έιντα - Στα λευκά μαμά και νονά (εικόνες)

Life
Χριστίνα Κοντοβά: Bάφτισε την κόρη της Έιντα - Στα λευκά μαμά και νονά (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Χριστίνα Κοντοβά και η οικογένειά της ταξίδεψαν στο Νυμφαίο, όπου είχαν οργανώσει τη βάφτιση της μικρής Έιντα, του κοριτσιού που η σχεδιάστρια υιοθέτησε, μαζί με το σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη, από την Ουγκάντα

H Χριστίνα Κοντοβά και η οικογένειά της ταξίδεψαν στο Νυμφαίο, όπου είχαν οργανώσει τη βάφτιση της μικρής Έιντα, του κοριτσιού που η σχεδιάστρια υιοθέτησε, μαζί με το σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη, από την Ουγκάντα.

Η Χριστίνα Κοντοβά ανάρτησε μάλιστα μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, που δείχνει την στολισμένη με πολύχρωμα λουλούδια κολυμπήθρα όπου βαφτίστηκε η ενός έτους κόρη της Έιντα Αμπιγκέιλ, γράφοντας στη λεζάντα: «Πάντα άξια Σίσσυ Χρηστίδου».

Στην μία εικονίζεται να κρατά αγκαλιά την μικρή Έιντα και στην άλλη Σίσσυ Χρηστίδου και Χριστίνα Κοντοβά – αμφότερες φορώντας λευκά μακριά φορέματα – να δίνουν ένα φιλί στην Έιντα, η οποία φορούσε ένα ροζ, απαλό σύνολο.

Στην λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Έιντα Αμπιγκέιλ – Πάντα δίπλα σου στο δρόμο για το φως. Χριστίνα Κοντοβά σ’ αγαπώ».

Υπενθυμίζεται πως η βάφτιση της μικρή ήταν να γίνει την περασμένη Δευτέρα, με το μυστήριο όμως να αναβάλλεται καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου νοσούσε από κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News