To «Squid Game» ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν από το Netflix

Life
To «Squid Game» ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν από το Netflix

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράσινο φως» έδωσε το Netflix για τη δεύτερη σεζόν του «Squid Game», της σειράς που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο στο τέλος του 2021

«Πράσινο φως» έδωσε το Netflix για τη δεύτερη σεζόν του «Squid Game», της σειράς που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο στο τέλος του 2021.

Την ανακοίνωση για την επιστροφή της κορεάτικης σειράς συνόδευε και ένα μικρό βίντεο που δείχνει την περίφημη κούκλα Young-hee που πρωταγωνίστησε σε ένα από τα παιχνίδια και τον αριθμό 2 στο μάτι της.

Σε επιστολή του στους θαυμαστές, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς Hwang Dong-hyuk επιβεβαίωσε ότι στη δεύτερη σεζόν θα δούμε την επιστροφή του πρωταγωνιστή Gi-hun – όπως και του ανταγωνιστή του, του άνδρα με τα μαύρα.

Η κούκλα Young-hee δεν εμφανίζεται τυχαία στο τρέιλερ, αφού θα δούμε το «αγόρι» της, τον Cheol-su, στη νέα σεζόν του «Παιχνιδιού του Καλαμαριού».

Ανάμεσα σε αυτούς που «ίσως» επιστρέψουν είναι και ο κοστουμάτος άνδρας που έβρισκε τους παίκτες στο μετρό, αφού πρώτα έπαιζε μαζί τους το κορεάτικο παιχνίδι ddakji.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News