Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού - Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Life
Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού - Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tο Survivor επιστρέφει με νέο επεισόδιο, απόψε Κυριακή 12 Ιουνίου, στον ΣΚΑΪ γεμάτο ανατροπές και μια σημαντική ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό

Tο Survivor επιστρέφει με νέο επεισόδιο, απόψε Κυριακή 12 Ιουνίου, στον ΣΚΑΪ γεμάτο ανατροπές και μια σημαντική ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό, η οποία θα αλλάξει εντελώς τους κανόνες του παιχνιδιού από εδώ και στο εξής.

Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ότι πλέον στους αγώνες ασυλίας οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά, ενώ μόνο στους αγώνες επάθλου θα αγωνίζονται με τις ομάδες τους.

Βέβαια, απόψε πριν αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, οι παίκτες θα περάσουν από αγώνες κατάταξης, ώστε να σχηματιστούν εκ νέου οι ομάδες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers, ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Άρης Σοϊλέδης θα είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες για απόψε με τον πρώτο να γίνεται αρχηγός της Κόκκινης ομάδας και τον δεύτερο της μπλε ομάδας αντίστοιχα.

Να σημειώσουμε πάντως ότι η μόνη αλλαγή στις ομάδες θα είναι η «μεταγραφή» της Σταυρούλας Χρυσαειδή πίσω στην μπλε ομάδα, αφού κατά τα άλλα οι δύο ομάδες θα μείνουν ίδιες.

Τρίτη 5 Ιουλίου ο ημιτελικός – Τετάρτη 6 Ιουλίου ο μεγάλος τελικός

Η εκπομπή «Open Weekend» θέλησε να λύσει την απορία των τηλεθεατών για το πότε θα δούμε τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ημιτελικός θα προβληθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου με τέσσερις παίκτες να φτάνουν σε αυτόν, εκ των οποίων μόνο δύο θα πάρουν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό, ο οποίος θα προβληθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου οπότε και θα μάθουμε ποιος ή ποια θα είναι ο μεγάλος νικητής ή η μεγάλη νικήτρια του φετινού Survivor.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News