Το πιο ακριβό σουβλάκι του κόσμου βρίσκεται στην Αγγλία και το φτιάχνει Έλληνας (βίντεο)

Life
Το πιο ακριβό σουβλάκι του κόσμου βρίσκεται στην Αγγλία και το φτιάχνει Έλληνας (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό είναι το πιο ακριβό σουβλάκι – Στα 17 ευρώ το πιτόγυρο και οι ουρές στο κατάστημα ατελείωτες

Είναι γνωστό πως το σουβλάκι έχει οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο και μπορεί κανείς να το βρει στις περισσότερες χώρες. Το συγκεκριμένο πιτόγυρο που θα δούμε παρακάτω φτιάχνεται στην Αγγλία και γίνεται θέμα επειδή πωλείται προς 17 ευρώ το ένα.

Οι Έλληνες υπεύθυνοι του εστιατορίου το τόλμησαν και όπως λένε δικαιώθηκαν. Κέρδισαν το στοίχημα με τους πελάτες τους και πλέον δηλώνουν ικανοποιημένοι.

Όλα αυτά την ώρα που οι τιμές στα σουβλάκια στην Ελλάδα βρίσκονται σε διαρκή άνοδο καθώς πλέον ένα τυλιχτό πωλείται πάνω από τα 3 ευρώ. Μπροστά στο πιτόγυρο της Αγγλίας όμως αυτά τα χρήματα δεν είναι τίποτα.

Συγκεκριμένα, δύο Ελληνες εστιάτορες στο Τσερτς Στρέτον, κοντά στο Μπέρμιγχαμ αποφάσισαν να εντάξουν στο μενού τους το πιο κλασικό ελληνικό «γρήγορο φαγητό» και παρά την τιμή του, βλέπουν τους πελάτες να το προτιμούν.

Οπως ανάφεραν μιλώντας στον Alpha αποφάσισαν να εντάξουν στο αγγλικό μενού του μαγαζιού και το ελληνικό σουβλάκι.

Η τιμή του σε αναλογία είναι περίπου 17 ευρώ με όλο και περισσότερους πελάτες να θέλουν να το γευτούν. Είναι χαρακτηριστικό πως παρότι δεν είναι το βασικό φαγητό του καταστήματος υπάρχουν ημέρες που θα πουλήσουν 150 με 200 πίτες, φτιαγμένες όπως ακριβώς και στην Ελλάδα.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News