Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα «πάνω-κάτω» έφερε στην τελετή του γάμου της ο πρώην σύζυγό της

Life
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα «πάνω-κάτω» έφερε στην τελετή του γάμου της ο πρώην σύζυγό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισοδιακός ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς καθώς ο πρώην σύζυγός της Τζέισον Αλεξάντερ της χάλασε τη γιορτινή ατμόσφαιρα εισβάλοντας στην τελετή

Νυφούλα ντύθηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Σαμ Ασγκάρι.

Το ζευγάρι έπειτα από πολλές αναποδιές και έξι χρόνια σχέσης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κι ενώ όλα θα έλεγε κανείς ότι κυλούσαν ομαλά τα «πάνω κάτω» έφερε στην τελετή ο πρώην σύζυγός της Τζέισον Αλεξάντερ, ο οποίος εισήλθε από το φράκτη και χάλασε τη γιορτινή ατμόσφαιρα του γάμου.

Ο πρώτος σύζυγος της Μπρίτνεϊ, μάλιστα μετέδωσε σε live streaming την εισβολή στο γάμο στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια.

Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, όπως αναφέρει η Daily Mail, και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό, ενώ της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμούς με τους φρουρούς ασφαλείας της τραγουδίστριας.

Στο live βίντεο διάρκειας 10 λεπτών στο Instagram, ο Τζέισον φαίνεται να σκαρφαλώνει έναν φράχτη στην περίμετρο της ιδιοκτησίας του Μπρίτνεϊ καθώς τεκμηριώνει ακριβώς τι πρόκειται να κάνει. Συναντά μια σειρά από προσωπικό ασφαλείας και δηλώνει ανοιχτά το όνομα και την πρόθεσή του: «Είμαι ο Τζέισον Αλεξάντερ. Ο πρώτος σύζυγος. Είμαι εδώ για να συντρίψω τον γάμο!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)

Καθώς κατεβαίνει μια πλαγιά, μπαίνει στη γαμήλια σκηνή όπου οι σχεδιαστές είναι ακόμα απασχολημένοι με τις τελευταίες πινελιές. Διακρίνονται πολλές σειρές από ξύλινους πάγκους παραταγμένους, μαζί με ένα άλμα καλυμμένο με ροζ τριαντάφυλλα κάτω από το οποίο το ζευγάρι θα έλεγε αργότερα τους όρκους του.

Να σημειωθεί ότι, ο Τζέισον Αλεξάντερ και η Μπρίτνεϊ Σπίρας παντρεύτηκαν το 2004 στο Λας Βέγκας και έμειναν παντρεμένοι για 55 ώρες πριν ακυρώσουν τον γάμο τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News