Θέμης Αδαμαντίδης: Δεν ενοχλώ κάποιον με τον τζόγο, δεν θα κάτσω να σκάσω (βίντεο)

Life
Θέμης Αδαμαντίδης: Δεν ενοχλώ κάποιον με τον τζόγο, δεν θα κάτσω να σκάσω (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν θα κάτσω να σκάσω αν έχει κόστος στην εικόνα μου γιατί είπαμε οτι πάνω απ΄όλα, και από τη δουλειά μου, βάζω το πώς νιώθω εγώ και δεν πιέζομαι να κάνω αυτό που θέλει ο οποιοσδήποτε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» ήταν ο Θέμης Αδαμαντίδης. Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και το θέμα του τζόγου. «Δεν το καυχιέμαι, δεν το κρύβω. Δεν ενοχλώ κάποιον, ίσα ίσα με ενοχλεί το να σου επιβάλουν πού να πας. Διαφορετικά, δεν κάνεις εσύ αυτό που θες, κάνεις αυτό που σε κατευθύνουν. Πηγαίνω σε κάποια στη γειτονιά και κάποιες φορές πηγαίνω και σε λέσχες. όχι στα απρόσωπα, γιατί δεν μ΄αρέσει αυτά που θα αφήσω να μην ξέρω πού θα πάνε. Πάω εκεί που ο άνθρωπος θα έρθει και θα μου επιστρέψει κάποια στη δουλειά μου, τον άλλο πού θα τον βρεις; Με βρήκαν σε μία παράνομη λέσχη και ασχολήθηκαν με εμένα αντί να ασχοληθούν με το γεγονός ότι λειτουργεί αυτός ο χώρος.

//--> //-->

Και κάθεσαι και με βγάζεις σέντρα; Σαν να θες να το διαφημίζεις αυτό, καλώς ή κακώς επηρεάζω ανθρώπους. Εγώ δεν πήγαινα εκεί και έπαιρνα τηλέφωνο “ελάτε”. Με ενόχλησε γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει λαμογιέ, αλλά έμεινα για να πληρώσω το τίμημα. Δεν θα κάτσω να σκάσω αν έχει κόστος στην εικόνα μου γιατί είπαμε οτι πάνω απ΄όλα, και από τη δουλειά μου, βάζω το πώς νιώθω εγώ και δεν πιέζομαι να κάνω αυτό που θέλει ο οποιοσδήποτε. Δεν πηγαίνω για να κερδίσω, πηγαίνω για απομόνωση, δεν νικιέται αλλά σου δίνει αυτή την ψευδαίσθηση. Δεν το έχω ανάγκη και 1,5 χρόνο το είχα κόψει μαχαίρι, μετά από ένα συμβάν άνοιξα ξανά την πόρτα», εξήγησε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

//--> //-->

Για το περιστατικό που του επιτέθηκαν δύο νεαροί με κράνη στον δρόμο και τις περίεργες στιγμές του και πώς τις αντιμετωπίζει ο Τύπος, μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης. «Εγώ είδα δύο νεαρούς να έρχονται και νόμιζα θα μου πούνε έλα ρε Θεμάρα ή οτιδήποτε. Διαχωρίζονται, ο ένας δεν βγάζει το κράνος και κάτι κατάλαβα. Έγινε αφοπλιστικά. Ήταν μια ενέργεια που δεν υπήρχε καμία ένδειξη ή προειδοποίηση. Με την ίδια ταχύτητα που έπεσα, με την ίδια σηκώθηκα. Μόλις σηκώθηκα κι οι δύο ξεκίνησαν να τρέχουν. Σου λένε δεν ξέρουμε πως μπορεί να εξελιχθεί. Ξέρω το λόγο, αλλά τι να κάτσω να εξηγώ τώρα. Ο καθένας πιστεύει ότι έχει δίκιο» κατέληξε ο ο λαϊκός τραγουδιστής.

Φωτογραφία Glomex

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News