Καινούργιου με Μικρούτσικο: «Θες να φύγω να συνεχίσεις εσύ;» - «Εγώ ξέρω τι υφίσταμαι κάποιες φορές»

Life
Καινούργιου με Μικρούτσικο: «Θες να φύγω να συνεχίσεις εσύ;» - «Εγώ ξέρω τι υφίσταμαι κάποιες φορές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανέβηκαν οι τόνοι, με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Ανέβηκαν οι τόνοι, με την Κατερίνα Καινούργιου και  τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Καλλιακμάνη, μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση, σας παρακαλώ. Δεν είμαι και πολύ καλά σήμερα, σας παρακαλώ, μη με φέρνετε άλλο σε δύσκολη θέση. Αντρέα, σε παρακαλώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για να πάρει απάντηση από τον Γιώργο Καλλιακμάνη «εσείς με καλέσατε».

Τότε, η παρουσιάστρια του είπε πως «Το ξέρω ότι σας κάλεσα εγώ. Σας κάλεσα με πολύ ευγενικό τρόπο» για να μεσολαβήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λέγοντας «Και συνεχίζει να είναι ευγενικός ο άνθρωπος», φράση που έριξε λάδι στη φωτιά.

«Και παρακαλώ εδώ και πέντε λεπτά να σταματήσει. Αντρέα μου, θέλεις να το συνεχίσεις εσύ; Υπάρχει και μια ροή που πρέπει να κάνω στην εκπομπή. Θες να συνεχίσεις εσύ την εκπομπή με τον κύριο Καλλιακμάνη; Να φύγω άμα είναι, δεν έχω πρόβλημα», ήταν η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Επειδή είπες "με ευγενικό τρόπο" είπα ότι ευγενικός είναι ο άνθρωπος. Εγώ μπορώ να σταματήσω αν θέλετε, μετά χαράς», ανέφερε τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρουσιάστρια να λέει πως «Αυτή η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά και θέλω να το λήξουμε».

Μάλιστα, η διαφωνία των δύο συνεργατών συνεχίστηκε και στην πορεία της εκπομπής με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μιλάει για το ρόλο του στην εκπομπή και ο διάλογός τους ήταν και πάλι έντονος με τον ίδιο να λέει πως «Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι συμμετέχω, όποτε συμμετέχω, θα μου κριτικάρετε κάθε μου κουβέντα; Τουλάχιστον να την αρθρώνω».

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως «Με ρωτάει, όμως, όλος ο κόσμος αν έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου», επισημαίνοντάς του πως «Δεν συμμετέχεις όποτε συμμετέχεις, είσαι πάντα στην εκπομπή και είσαι πιο πάνω απ’ όλους μας».

Ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Α.Μ.: Ναι. Άφησε με, όμως, να ξέρω κι εγώ ακριβώς τι μάχη δίνω μερικές φορές για να πω την άποψή μου. Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά να συμφωνείς και σε αυτό που λέω.

Κ.Κ.: Θεωρείς ότι είναι μαζί μου, ότι είναι δικό μου λάθος αυτό;

Α.Μ.: Είναι λάθος της εκπομπής. Από εκεί και και πέρα ποιανού είναι εγώ δεν έχω έρθει εδώ για να το δω. Έχετε όλοι ακουστικό στα αφτιά, εγώ δεν ξέρω τι σας λένε. Εγώ ξέρω κάποιες στιγμές - είναι σκληρό το ρήμα αλλά εγώ θα σας το πω - τι υφίσταμαι. Κάποιες στιγμές. Εκεί, λοιπόν, αν μου το αποκωδικοποιήσεις θα σου πω ποιος δεν με αφήνει, ποιος δεν μιλάει… Εγώ έχω μια άποψη είτε είναι η εκπομπή ψυχαγωγική είτε είναι κοινωνική, ολοκληρωμένος διάλογος, όχι μονόλογος, αλλά σύνθεση αντίθετων απόψεων.

Κ.Κ.: Γιατί δεν πας να το συζητήσεις μετά με τον Κοκλώνη που είναι παραγωγός και με τον Θέμη Μάλλη που έχει την επιμέλεια της εκπομπής;

Α.Μ.: Με τον Κοκλώνη έχω ραντεβού να συζητήσουμε να έρθει στην τελευταία εκπομπή να τραγουδήσει. Εάν μιλάς που έφυγα πριν, έφυγα να πάω να αλλάξω πουκάμισο, διότι μπροστά σε αυτό το εκθαμβωτικό που φοράς νιώθω φτωχός συγγενής.

Κ.Κ.: Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι και με αυτές τις αρχές έχω μεγαλώσει από το σπίτι μου και ειδικά τους ανθρώπους που είναι μεγαλύτερης ηλικίας και έχουν μια τεράστια πορεία. Δεν θέλω να περάσει λεπτό προς τα έξω σε κανέναν ότι εγώ δεν σέβομαι τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Α.Μ.: Αυτά που λες έρχονται σαν επακόλουθο, σαν να σου έλεγα σε κοιτάζω στα μάτια και σε κατηγορώ ευθέως. Σου απαντάω για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω την πηγή του κακού, γιατί δεν ξέρω τι ακούνε τα αφτάκια σας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News