Κρήτη Σήμερα: Η Νάξος ιδανικός γαμήλιος προορισμός για τους Φινλανδούς (βίντεο)

Κρήτη
Κρήτη Σήμερα: Η Νάξος ιδανικός γαμήλιος προορισμός για τους Φινλανδούς (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ικανοποίηση του για την ανάδειξη της Νάξου στο εξωτερικό, εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάξου Βαγγέλης Κατσαράς δηλώνοντας πως «είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον κόσμο και να δείξουμε την Φιλοξενία μας»

Ως ένας ιδανικός γαμήλιος προορισμός για τους Φινλανδούς, αναδείχθηκε το νησί της Νάξου, μέσα από ένα εντυπωσιακό οκτασέλιδο αφιέρωμα του HAAT.

Την ικανοποίηση του για την ανάδειξη της Νάξου στο εξωτερικό, εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάξου Βαγγέλης Κατσαράς δηλώνοντας πως «είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον κόσμο και να δείξουμε την Φιλοξενία μας».

Αναφορικά με την ερχόμενη τουριστική σεζόν δήλωσε πως «είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν της μετά κόβιντ εποχή, έχει ξεκινήσει δυναμικά η σεζόν. Προσπαθήσαμε πολύ και εν μέσω κορωνοϊού να μη χαθεί η προσπάθεια που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, να αναδείξουμε τη Νάξο».

«Σύμφωνα με τον μύθο, όποιος επισκέπτεται το πιο πράσινο και εύφορο νησί των Κυκλάδων ερωτεύεται είτε το ταίρι της ζωής του, είτε τον εαυτό του, είτε τον ίδιο τον προορισμό. Γιατί η Νάξος είναι σχεδόν μαγική!». Με τα λόγια αυτά ξεκινάει το άρθρο του περιοδικού για γάμους στη Φινλανδία.

Πρόκειται για το πρώτο κάλεσμα που κάνει το δημοφιλές μέσο σε χιλιάδες ζευγάρια, να προτιμήσουν την Ελλάδα και ειδικότερα τη Νάξο για μήνα του μέλιτος ή για ανανέωση της σχέσης τους, στη μετά Covid εποχή και μετά τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο, οι συνήθειες και οι τάσεις στα γαμήλια ταξίδια αλλάζουν και η Νάξος μετουσιώνει το νέο πρότυπο προορισμού για νιόπαντρα ζευγάρια που δεν επιζητούν την απρόσωπη πολυτέλεια, αλλά την αυθεντικότητα, τη φιλοξενία, την τοπική κουλτούρα, τη γαστρονομία, την ιστορία και γενικότερα αναζητούν έναν τόπο, γεμάτο εμπειρίες και δραστηριότητες.

Φωτογραφία αρχείου Shutterstock

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News