Μαρία Τζομπανάκη: Το spoiler για το φινάλε του «Σασμού» - Τι απάντησε για τις φήμες που τη θέλουν γιαγιά

Life
Μαρία Τζομπανάκη: Το spoiler για το φινάλε του «Σασμού» - Τι απάντησε για τις φήμες που τη θέλουν γιαγιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ηθοποιός θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους σχετικά με όσα γράφονται για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 22 Μαΐου, όπου και έρχεται αντιμέτωπη με τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας Ναταλίας Γερμανού για τις εξελίξεις της καθημερινής δραματικής σειράς «Σασμός».

Η ηθοποιός, με αφορμή αυτή την ερώτηση θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους σχετικά με όσα γράφονται για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη.

//--> //-->

«Μεγάλη ευκαιρία για να σας πω κάτι. Κυκλοφορεί τελευταία μια είδηση και μου το λένε συνέχεια, εγώ δεν το έχω ψάξει στο ίντερνετ, ότι η νύφη μου, η Γεωργία μας, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί. Μακάρι να ήταν αλλά δεν είναι. Μακάρι να κάνουν και άλλα παιδιά. Έχουν μάλλον κάπως μπερδευτεί με τη σειρά. Η Γεωργία μας δεν είναι έγκυος.

//--> //-->

Ο Μαθιός και η Μαριλίτα δεν ξέρω γιατί εγώ είμαι η Καλλιόπη που δε ξέρει. Κανείς μας δεν ξέρει. Θα το μάθουμε κάποια στιγμή αλλά δε ξέρω πότε. Η φετινή σεζόν θα λήξει με ανάμεικτα συναισθήματα» είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Spoiler για το πως θα κλείσει ο πρώτος κύκλος

//--> //-->

Αναφορικά δε με το πως θα κλείσει ο πρώτος κύκλος της σειράς, η Μαρία Τζομπανάκη έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για το φινάλε:

«Θα γίνουν πολλά, η σεζόν η πρώτη θα κλείσει με τρόπο ανάμεικτο θα έλεγα. Αλλά θα αφήσει αυτό το “γιατί τελείωσε τώρα!” Στα δράματα συμβαίνουν συνήθως δύσκολες καταστάσεις. Εγώ ρώτησα να μου πουν αν θα ερωτευτεί η Καλλιόπη, αλλά όχι. Είναι ταγμένη η Καλλιόπη στον σταυραετό της», κατέληξε η ηθοποιός.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News