Μαρία Ιωαννίδου: Εμπιστεύτηκα τον καταραμένο σατανά και έχασα όλη μου την περιουσία

Life
Μαρία Ιωαννίδου: Εμπιστεύτηκα τον καταραμένο σατανά και έχασα όλη μου την περιουσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά από την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μια γυναίκα που θεωρούσε φίλη της έμεινε φτωχή

Για την οικονομική καταστροφή που υπέστη εξαιτίας της εμπιστοσύνης που έδειξε σε λάθος άτομο μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου, το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend.

Αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου εξήγησε ότι λόγω φόρτου εργασίας στο θέατρο εμπιστεύτηκε μια γυναίκα που θεωρούσε φίλης της να αναλάβει τις σχολές χορού της. «Μέσα σε αυτήν την επταετία έχασα όλη μου την περιουσία γιατί μου είχε μείνει κάτι από τη χαζοτσιχλόφουσκα κι εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο. Τα έδωσα όλα σε σχολή χορού και ξαφνικά δεν πληρώθηκε τίποτα και έχασα όλη μου την περιουσία. Είχα δύο σχολές μία στη Γλυφάδα και την άλλη στην Αλεξάνδρας. Επειδή έκανα θέατρο και διάφορα δεν προλάβαινα και την εμπιστεύτηκα σε μία δήθεν φίλη, που ήταν αυτός ο σατανάς ο καταραμένος που μπήκε στη ζωή μου και δεν πλήρωνε επί χρόνια ούτε ΙΚΑ, ούτε υπαλλήλους, ούτε ενοίκια και χάνω σπίτια», περιγράφει και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι μετά από αυτό το μοιραίο λάθος έμεινε φτωχή.

//--> //-->

«Εγώ κακώς είχα αφήσει την προσωνυμία διαχειρίστρια. Δεν είχα τίποτα, αλλά ήθελα να έχω την καλλιτεχνική επιμέλεια της σχολής. Είχα δώσει στην κυρία - που λέει ο λόγος, κυρία- τη σχολή να την προχωρήσει κι εγώ θα δίδασκα. Αυτή με φόρτωνε με ενοίκια, με ό,τι είχε σχέση με τη σχολή και δεν πλήρωνε τίποτα και ξαφνικά πριν από επτά χρόνια μου έρχονται όλα έχασα το σπίτι μου στο Μάτι, που μου το χάρισε ο αγαπημένος μου Φρέντυ κι έχασα όλη μου την περιουσία. Είμαι φτωχή».

«Σπαταλήθηκα άδικα, φταίει το μυαλό μου, αλλά γιατί να τιμωρηθώ τόσο πολύ; Είμαι καλό παιδί, δεν έχω πειράξει άνθρωπο», κατέληξε η Μαρία Ιωαννίδου.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News