Στάθης Ψάλτης: Ξεσπά ο αδερφός του, Γιάννης Ρώτας - Έστρεψε τα βέλη του στην Χριστίνα

Life
Στάθης Ψάλτης: Ξεσπά ο αδερφός του, Γιάννης Ρώτας - Έστρεψε τα βέλη του στην Χριστίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας αναφέρθηκε στην εκταφή του ηθοποιού αλλά και την τελευταία του σύζυγο Χριστίνα

Για την αναστάτωση που έχει προκληθεί αναφορικά με την υπηρεσιακή εκταφή του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, χωρίς την παρουσία κάποιου συγγενικού του προσώπου - αφού, όπως ισχυρίζεται ο Δήμος Ζωγράφου ήταν αδύνατο να έρθει σε επαφή με κάποιο συγγενή -  μίλησε ο Γιάννης Ρώτας στην εκπομπή “Open Weekend”, αποκαλύπτοντας ότι έχει στεναχωρηθεί πολύ για ότι συμβαίνει αλλά και τις σχέσεις του με την Χριστίνα Ψάλτη την τελευταία σύζυγο του του αδερφού του.

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία, αλλά τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου, τη Μαρία μιλήσαμε», περιγράφει ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη.

//--> //-->

Για την Χριστίνα Ψάλτη, την τελευταία σύζυγο του αδερφού του τόνισε ότι δεν διατηρούν επαφές αποκαλύπτοντας ότι το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει είχαν χωρίσει και κοιμόταν χωριστά.

«Με εμένα δεν επικοινώνησε κανείς από τον Δήμο και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου γι’ αυτό τον βάλανε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο. Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή έπρεπε να ειδοποιήσει ο δήμαρχος. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό; Η πρώτη βόλτα μου θα είναι στον Στάθη. Ήμασταν πολύ αγαπημένα αδέρφια με τον Στάθη, λατρεμένα. Το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει, με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο και έμενε μόνη της γιατί έκανε την "κυρία Ψάλτη". Ας είναι καλά και ό,τι έγινε, έγινε» κατέληξε ο Γιάννης Ρώτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News