Τέιλορ Σουίφτ: Επαινέθηκε από θαυμαστές της για την ομιλία της σε τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης

Life
Τέιλορ Σουίφτ: Επαινέθηκε από θαυμαστές της για την ομιλία της σε τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τραγουδίστρια ανακηρύχθηκε επίτιμη διδάκτορας της Σχολής Καλών Τεχνών

Η Τέιλορ Σουίφτ εγκωμιάστηκε από τους θαυμαστές της για τη μακροσκελή ομιλία της σε τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Η Σουίφτ, η οποία ανακηρύχθηκε επίτιμη διδάκτορας της Σχολής Καλών Τεχνών, στην 25λεπτη ομιλία της έδωσε συμβουλές ως «μυστικά ζωής» και στάθηκε ιδιαίτερα σε γυναίκες με ρόλους πρότυπα και την έννοια του «cringe», της ντροπής, αμηχανίας, ανατριχίλας.

Κατά την έναρξη της ομιλίας της για τους αποφοίτους του έτους 2022 του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός αστειεύτηκε: «Τελευταία φορά που ήμουν σε ένα γήπεδο αυτών των διαστάσεων, χόρευα με ψηλοτάκουνα παπούτσια και φορούσα ένα αστραφτερό κορμάκι. Αυτό το ρούχο είναι πολύ πιο άνετο».

«Είμαι 90% σίγουρη ότι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι επειδή έχω ένα τραγούδι με τίτλο "22"».

Στη συγκινητική της ομιλία είπε στους μεταπτυχιακούς φοιτητές ότι πρέπει «να μάθουν να ζουν με την ντροπή». Η Σουίφτ σχολίασε: «Θα κοιτάζετε πίσω στη ζωή σας και θα ανατριχιάζετε αναδρομικά. Η ντροπή είναι αναπόφευκτη κατά τη διάρκεια μιας ζωής... Δεν μπορείτε να την αποφύγετε, γι' αυτό μην προσπαθείτε - για ολόκληρο το 2012 ντυνόμουν σαν νοικοκυρά της δεκαετίας του 1950!» είπε.

Η Τέιλορ Σουίφτ αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις που συνάντησε ως νέα γυναίκα στη μουσική βιομηχανία που είχε γύρω της ανθρώπους που ήταν τουλάχιστον μια δεκαετία μεγαλύτεροι από αυτήν. «Συνεχώς μου απηύθυναν προειδοποιήσεις» είπε προσθέτοντας ότι την έκαναν να νιώθει ότι έπρεπε να είναι το «τέλειο πρότυπο νεαρής γυναίκας». Αν δεν το έκανε, εισέπραττε προειδοποιήσεις ότι θα κατέληγε στη «φυλακή των ποπ σταρ».

Μίλησε και για τις άσχημες στιγμές στην καριέρα της. «Η ακύρωση μου στο διαδίκτυο και ο κίνδυνος να χάσω την καριέρα μου, μου έδωσε μια εξαιρετική γνώση όλων των τύπων του κρασιού» ανέφερε.

Οι θαυμαστές στο διαδίκτυο έσπευσαν να επαινέσουν την ομιλία της Σουίφτ και κάποιοι τη χαρακτήρισαν «πραγματικά εμπνευσμένη και εμβληματική». Πολλοί εξέφρασαν ενθουσιασμό για τη νέα ιδιότητα της τραγουδίστριας, η οποία είναι πλέον επίτιμη διδάκτορας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News