TikTok: Οδηγός ταξί μήνυσε μοντέλο του GNTM γιατί ανέβασε βίντεο στην πλατφόρμα εν αγνοία του

Life
TikTok: Οδηγός ταξί μήνυσε μοντέλο του GNTM γιατί ανέβασε βίντεο στην πλατφόρμα εν αγνοία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαγγελματίας οδηγός ταξί μήνυσε μοντέλο του GNTM για διασυρμό του μέσω βίντεο που ανήρτησε, εν αγνοία του, στο TikTok

Οδηγός ταξί υπέβαλε μήνυση κατά μοντέλου που είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model για διασυρμό του μέσω βίντεο που ανήρτησε, εν αγνοία του, στο TikTok.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο και όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Love It», ο οδηγός ταξί κλήθηκε μέσω εφαρμογής από το μοντέλο να την παραλάβει και να την πάει σε μία τοποθεσία, εκείνη του ζήτησε να την περιμένει, ο οδηγός της είπε ότι δεν το ήξερε και δεν μπορεί να πάει κόντρα στην εφαρμογή αλλά και τους λόγους που δεν μπορούσε να την περιμένει.

‘Oπως αναφέρει ο οδηγός ταξί, την εξόργισε και ξεκίνησε να του μιλάει άσχημα, ενώ είχαν προηγηθεί και κάποιες υποδείξεις που του έκανε με άσχημο τρόπο για τη διαδρομή. Το αποκορύφωμα, σύμφωνα με την εκπομπή, ήταν ότι η κοπέλα βγήκε από το ταξί, δεν έκλεινε την πόρτα και μάλιστα εν αγνοία του τον τραβούσε βίντεο.

//--> //-->

Ο δικηγόρος του οδηγού, Ευάγγελος Τρουμπετάρης, μίλησε στην εκπομπή «Love It» για το περιστατικό και ανέφερε ότι «έχουμε προσφύγει στη δικαιοσύνη και περιμένουμε να αντιδράσει το γρηγορότερο.

Ο εντολέας δεν έλαβε γνώση ο ίδιος του επίμαχου βιντεοληπτικού υλικού, αλλά από τρίτο πρόσωπο, τον ανιψιό του, που τυχαία έκανε αναζήτηση στην εφαρμογή του TikTok

«Η δημόσια διαπόμπευση ήταν αυτό που εξόργισε τον εντολέα του, αλλά και τα παιδιά του. Όλος τους ο κοινωνικός περίγυρος έχει λάβει γνώση» απάντησε ο κ. Τρουμπετάρης ερωτηθείς για το τι ήταν αυτό που εξόργισε τον εντολέα του, ενώ είπε ότι «μπορείτε να δείτε το βίντεο και να βγάλετε συμπεράσματα» είπε ο δικηγόρος για τα όσα ισχυρίζεται το μοντέλο ότι ο οδηγός της μίλησε άσχημα.

Φωτογραφία αρχείου Unsplash 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News