Χανιά: Rafting στον Κυλιάρη ποταμό - Για πρώτη φορά στην Κρήτη (βίντεο)

Κρήτη
Χανιά: Rafting στον Κυλιάρη ποταμό - Για πρώτη φορά στην Κρήτη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι η πρώτη φορά που οργανωμένα στην Κρήτη γίνεται κατάβαση ποταμού με βάρκα - Πάμε για rafting στον Κυλιάρη ποταμό στα Χανιά

Και ξεκινάω με μια ιδέα για βόλτα και δραστηριότητα στη φύση, μια σταθερή επιλογή στο μενού μας! Πάμε για rafting στον Κυλιάρη ποταμό στα Χανιά. Είναι η πρώτη φορά που οργανωμένα στην Κρήτη γίνεται κατάβαση ποταμού με βάρκα και εμείς ζήσαμε την εμπειρία και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Για ελάτε σήμερα να κάνουμε κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Κρήτη!

Τι είναι το rafting; Κατάβαση ποταμού με φουσκωτή βάρκα. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και εμείς με τον Μανώλη Ηλιάκη, που ξεκίνησε το rafting σαν χόμπι και τώρα πλέον ως εκπαιδευτής μας χαρίζει μια από τις ωραιότερες εμπειρίες στη ζωή μας!

Το ραντεβού μας δόθηκε στην Κυανή Ακτή στις Καλύβες Χανίων. Γνωρίσαμε την ομάδα μας, πήραμε τον εξοπλισμό που μας παρέχει ο Μανώλης και φύγαμε για μια ακόμη περιπέτεια στην ανεξάντλητη Κρήτη!

Η εμπειρία όπως καταλαβαίνετε ξεκινά πριν καν μπούμε στο ποτάμι! Ξεκινά από τη στιγμή που παίρνεις την απόφαση να απολαύσεις τη μέρα σου. Τη διαδρομή μέχρι τον προορισμό, την βροχή που προς στιγμήν σκέφτεσαι ότι θα σου χαλάσει τα σχέδια, τα περάσματα από τους μοναδικούς οπωρόνες με τις ανοιξιάτικες μυρωδιές, τους ήχους εκεί έξω στη φύση και φυσικά την αγωνία και την προσμονή να μπεις στη βάρκα και να διασχίσεις το ποτάμι αυτή τη φορά μέσα από το νερό

Σημειώστε λοιπόν για να οργανωθείτε σωστά. Rafting στον Κυλιάρη κάνουμε από Νοέμβριο μέχρι Ιούνιο. Έχουμε δύο επιλογές ως προς τις διαδρομές στο ποτάμι. Η μεγάλη διαδρομή των 4 χιλιομέτρων, όπου βρισκόμαστε στο ποτάμι γύρω στη μια ώρα και η μικρότερη που είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά, που είναι 2 χιλιόμετρα απόσταση και χρειάζεται γύρω στα 45 λεπτά για να τη διανύσεις.

Πάμε για την εκπαίδευση μας  τώρα και είμαστε έτοιμοι! Αν με ρωτήσετε πως πέρασα θα σας πω απλά ΥΠΕΡΟΧΑ! Με κεφαλαία γράμματα! Φυσικά και είναι η επόμενη εκδρομή με τη φαμίλια και κάτι μου λέει πως θα είναι και η επόμενη δική σας εξόρμηση!

Καλές βόλτες, καλές διαδρομές και βάλτε φέτος σκοπό να χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε το μοναδικό νησί μας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News