Survivor 2022: Αποχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς – Στεναχώρια «πλημμύρησε» το Twitter

Life
Survivor 2022: Αποχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς – Στεναχώρια «πλημμύρησε» το Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 2022, το βράδυ της Τετάρτης 11 Μάϊου

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 2022, το βράδυ της Τετάρτης 11 Μάϊου.

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν από την πρώτη ημέρα στο reality επιβίωσης και απόψε αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του μετά από τεσσεράμισι μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

«Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Όταν βγω θα γίνω φανατικός του Survivor και θα περιμένω με ανυπομονησία το κάθε επεισόδιο. Θα σας θαυμάζω, θα σας καμαρώνω και θα τρώω και θα πίνω στην υγεία σας. Σε όλους» είπε ο Απόστολος Ρουβάς.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

https://twitter.com/GiansRambo/status/1524507986525396992

https://twitter.com/kwstasb1983/status/1524509664335085568

H «μυστική» σύντροφός του

Ο γνωστός σεφ έχει αναφερθεί στη γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά, ενώ σε πρόσφατο αγώνα σχημάτισε το αρχικό του ονόματός της (Φ από το Φανή) στον αέρα για να της αφιερώσει τη νίκη.

Πρόκειται για τη Φανή Γιαβρίδου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού όταν πλέον είχε τελειώσει η φημολογούμενη σχέση του Απόστολου Ρουβά με τη Δανάη Μπάρκα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, ο Απόστολος Ρουβάς γνωρίστηκε με την Φανή Γιαβρίδου κατά της διάρκεια μίας ταξιδιωτικής εξόρμησης που συμπεριελάμβανε πεζοπορία και ορειβασία καθώς αυτό είναι τους τελευταίους μήνες το αγαπημένο του χόμπι. Άλλωστε, πριν μπει στο Survivor, ο μάγειρας έστελνε μαγνητοσκοπημένα τα βίντεο του από τη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή DOT, όπου συμμετείχε.

Όταν ο Απόστολος μίλησε για πρώτη φορά για τη Φανούλα του

Τον περασμένο Μάρτιο o Απόστολος Ρουβάς μετά την ήττα του από τον Σπύρο Μαρτίκα έφερε στο μυαλό του την αγαπημένη και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως την λένε «Φανή».

«Ξέρω ότι το βιντεάκι (σ.σ στο έπαθλο επικοινωνίας) θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει», είπε ο Απόστολος Ρουβάς μιλώντας στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Φανή σε αγαπάει, σε λατρεύει. Μας έχει μιλήσει για σένα, Φανή. Περιμένουμε να σε γνωρίσουμε», συμπλήρωσε με νόημα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 

Φωτογραφία  αρχείου Twitter

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News