Αναστασία: Στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη για τις καλοκαιρινές του συναυλίες

Life
Αναστασία: Στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη για τις καλοκαιρινές του συναυλίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτή τη στιγμή ζω ένα όνειρο. Το να είναι δίπλα μου ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ευλογία και θέλημα Θεού. Ό,τι και να πω είναι λίγο» δήλωσε συγκινημένη η νεαρή τραγουδίστρια

Λίγο πριν την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου της τραγουδιού «Λίγο Λίγο», η Αναστασία διασκέδασε στο Κέντρο Αθηνών όπου ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης.

Εκεί, ο Γιώργος Μαζωνάκης, κάλεσε επί σκηνής την Αναστασία και ανακοίνωσε πως φέτος το καλοκαίρι η νεαρή τραγουδίστρια θα βρίσκεται στο πλευρό του σε καλοκαιρινές του συναυλίες. Η ίδια, αφού τραγούδησε το viral hit της «Αμαρτίες», δήλωσε συγκινημένη: «Αυτή τη στιγμή ζω ένα όνειρο. Το να είναι δίπλα μου ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ευλογία και θέλημα Θεού. Ό,τι και να πω είναι λίγο.»

«Αν η ευτυχία είχε εικόνα θα ήταν σίγουρα το χαμόγελο που σχηματίζεται στα χείλη μου όταν είμαι μαζί σας . Ευλογία να βρίσκομαι κοντά σας , όνειρο. Το ταλέντο ,η σκληρή δουλειά και η υπέροχη προσωπικότητα σας σας έχουν οδηγήσει όχι μόνο στην κορυφή αλλά και στις καρδιές μας. Το ευχαριστώ είναι λίγο.. » αναφέρει η ίδια σε δημοσίευσή της στο Instagram.

Φωτογραφία Instagram

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News