Ελεονώρα Μελέτη: «Πολύ έντονο το παραμύθι της τέλειας μητρότητας» - Η ανάρτηση στο Instagram

Life
Ελεονώρα Μελέτη: «Πολύ έντονο το παραμύθι της τέλειας μητρότητας» - Η ανάρτηση στο Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 8 Μαΐου, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 8 Μαΐου, η Ελεονώρα Μελέτη, θέλοντας να δείξει και την άλλη πλευρά της μητρότητας με τις δύσκολες στιγμές και την κούραση που τη συνοδεύουν, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

«Επειδή εκεί έξω σήμερα που είναι γιορτή, υπάρχουν και κάποιες γυναίκες που γέννησαν πρόσφατα, αλλά δεν νιώθουν όπως διαβάζουν σήμερα στις αναρίθμητες αναρτήσεις για τα τέλεια συναισθήματα της μητρότητας, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλες εκείνες που δεν αισθάνονται την "απόλυτη ευτυχία".

Στη φωτογραφία αυτή η Αλεξάνδρα είναι 3 εβδομάδων κ εγώ ζω μέσα στην απόλυτη απόγνωση. Θλίψη, νεύρα, μελαγχολία, κούραση, ενοχές που δεν είμαι τόσο "ευτυχισμένη" όσο μου περιγράφανε. Δεν μιλούσα από ντροπή σε κανέναν. Όχι. Δεν πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Δεν διαγνώστηκα ποτέ με επιλόχειο κατάθλιψη και πίστεψέ με, το έψαξα πολύ. Διαγνώστηκα απλά ως μια γυναίκα που προσπαθεί να συστηθεί στον εαυτό της και στον κόσμο μέσα από το νέο της ρόλο ως μαμά.

Υπάρχει πολύ έντονο το παραμύθι της "τέλειας μητρότητας". Αλλά αυτό είναι μόνο ένα προσωπείο. Στις φωτογραφίες ακολουθούν μερικές σελίδες από το βιβλίο μου «γυναίκα ψάχνει». @dioptrabooks . Ένα βιβλίο που γεννήθηκε μέσα από το προσωπικό μου ημερολόγιο σε διάφορες κομβικές στιγμές της ζωής μου, μια εκ των οποίων και η μητρότητα. Αν δεις τον εαυτό σου σε αυτά που γράφω, να ξέρεις δεν είσαι μόνη. Είναι σωστό, είναι φυσιολογικό να νιώθεις ΚΑΙ έτσι. Μίλα, μοιράσου το, ζητά βοήθεια . Θα περάσει. Ω ναι, στο ορκίζομαι, θα περάσει», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την κόρη της, Αλεξάνδρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News