Πασχάλης Τερζής: H σπάνια εμφάνιση του τραγουδιστή - Με μπαστούνι σε γήπεδο της Χαλκιδικής

Life
Πασχάλης Τερζής: H σπάνια εμφάνιση του τραγουδιστή - Με μπαστούνι σε γήπεδο της Χαλκιδικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πασχάλης Τερζής έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση σε αγώνα ποδοσφαίρου και φωτογραφήθηκε με τους παίκτες των ομάδων χαμογελαστός κρατώντας μπαστούνι

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πίσω από τις κάμερες έχει επιλέξει να βρίσκεται τα τελευταία χρόνια ο Πασχάλης Τερζής, κάνοντας σταδιακά ελάχιστες και μετρημένες εμφανίσεις.

Την Δευτέρα 9 Μαΐου, ο τραγουδιστής βρέθηκε στο φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής.

Μάλιστα ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Χαμογελαστός και κρατώντας ένα μπαστούνι, πόζαρε με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές ενώ η ομάδα Νίκη Πολυγύρου ανέβασε στο Facebook τα στιγμιότυπα.

«ΝΙΚΗ Παλαίμαχοι - Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής.

Τα δυο ιστορικά σωματεία Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης διατηρούν άριστες σχέσεις, σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας τους, με δεσμούς που κρατάνε περισσότερα από 70 χρόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε με ακόμα μια φιλική αναμέτρηση», ανέφερε μεταξύ άλλων η λεζάντα της ανάρτησης της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News