Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη μητέρα της

Life
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη μητέρα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς μια καλή μαμά δίπλα του. Μαμά μου σε ευχαριστώ για την ασφάλεια και την αγάπη που μου δίνεις καθημερινά. Σ’ αγαπώ. Χρόνια πολλά», έγραψε

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της, η οποία πάντα βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς μια καλή μαμά δίπλα του. Μαμά μου σε ευχαριστώ για την ασφάλεια και την αγάπη που μου δίνεις καθημερινά. Σ’ αγαπώ. Χρόνια πολλά», έγραψε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

H πρώτη φωτογραφία χωρίς τη μάσκα 

Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Απριλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε στο Ιnstagram την πρώτη της φωτογραφία χωρίς τη μάσκα. «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», γράφει χαρακτηριστικά στην αναρτηση της.

Καταιγισμός τα σχόλια για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μόλις ανέβηκε η φωτογραφία στα social media, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε πολλά σχόλια και μηνύματα επικροτώντας τη για το θάρρος και τη στάση της.

«Είσαι υπέροχη, Ιωάννα μου», «η πιο δυνατή ψυχή», «συνέχισε να μεταδίδεις το φως που έχεις μέσα σου» και «είσαι ένα υπέροχο πλάσμα» είναι μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά που δημοσίευσε φωτογραφία της χωρίς τη μάσκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News