Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Life
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της Χρύσας Μιχαλοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», σημειώνοντας πως η ηθοποιός διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος.

Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα.Τα «1.000 περιστέρια» είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Ελενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου.Η ηθοποιός, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στο «The 2night Show», και είχε πει για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

«Ε, δεν περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News