Survivor 2022: Είναι οριστικό - Εκτός παιχνιδιού ο Γιώργος Κατσαούνης (βίντεο)

Life
Survivor 2022: Είναι οριστικό - Εκτός παιχνιδιού ο Γιώργος Κατσαούνης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ με την ανακοίνωση Λιανού - «Ο Κατσαούνης θα πρέπει να αποχωρήσει»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor με τις εντάσεις μεταξύ των παικτών να πρωταγωνιστούν σε κάθε επεισόδιο.

Ειδικότερα, μετά την  επίθεση του Γιώργου Κατσαούνη στον Τάκη Καραγκούνια, η Κόκκινη ομάδα φαίνεται πως είναι μείον έναν παίκτη.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Open Weekend», η παραγωγή απέβαλλε τον Γιώργο Κατσαούνη και ο παίκτης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor.

«Ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και είναι οριστικό. 100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης», αναφέρει το ρεπορτάζ.

//--> //-->

 «Ο Κατσαούνης θα πρέπει να αποχωρήσει»

Στο χθεσινό επεισόδιο, το πρώτο συμβούλιο υποψηφιοτήτων του «Survivor» ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τι ακριβώς θα γίνει με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης δεν συνεχίζει στο «Survivor»: «Υπήρξαμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε και μας στεναχώρησε. Μελετώντας προσεκτικά το βίντεο εξετάσαμε την ενέργεια, και όπως γνωρίζετε, το παιχνίδι έχει ξεκάθαρους κανόνες.

Η απόφασή μας ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο Κατσαούνη μέχρι να πάρουμε τελική απόφαση. Έπειτα από πολλές προβολές, καταλήξαμε με στο ότι ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβίαση ένα σημαντικό κανόνα συμβίωσης του παιχνιδιού. Η απόφαση είναι ότι ο Γιώργος Κατσαούνη δεν θα συνεχίσει, πρέπει να αποχωρήσει».

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News