Διονύσης Σχοινάς: H πρόταση γάμου on air στην Καίτη Γαρμπή - Το ζευγάρι γιορτάζει 23 χρόνια γάμου (βίντεο)

Life
Διονύσης Σχοινάς: H πρόταση γάμου on air στην Καίτη Γαρμπή - Το ζευγάρι γιορτάζει 23 χρόνια γάμου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997, όταν στην ελληνική τηλεόραση παρακολουθούσε σε ζωντανή μετάδοση την πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή

Η ελληνική τηλεόραση ζούσε περιόδους άνθησης με τα φαντασμαγορικά σόου του MEGA και της Ρούλας Κορομηλά να μονοπωλούν τις βραδιές Σαββάτου. Καλεσμένη στην εκπομπή «Μπράβο» πριν από 23 χρόνια, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς.

Οι τραγουδιστές που ήταν και ζευγάρι, είχαν μόλις κυκλοφορήσει ένα ντουέτο μαζί και ετοιμάζονται να το τραγουδήσουν για το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Διονύσης Σχοινάς βγάζει δαχτυλίδι για την Καίτη Γαρμπή

Η Ρούλα Κορομηλά και η παραγωγή της εκπομπής φαίνεται πως ήταν «μιλημένοι» με μόνη την Καίτη Γαρμπή να παραμένει σε άγνοια. Το στιγμιότυπο της πρότασης γάμου έχει καταγραφεί χωρίς αμφιβολία στα πιο ξεχωριστά της ελληνικής τηλεόρασης.

Η πρόταση του Διονύση Σχοινά με μάρτυρες το πανελλήνιο έγινε όπως είπαμε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997. Ήθελα «να ανοίξει η γη να με καταπιεί» παραδεχόταν πριν λίγο καιρό στο Νίκο Μουτσινά ο τραγουδιστής για την γενναία του απόφαση να ζητήσει την Καίτη Γαρμπή σε γάμο μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπής

Τον Μάιο του 1997, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου. Την επέτειο τους μας θύμισε η ίδια η Γαρμπή με ανάρτησή της στο Instagram. «23 υπέροχα τριαντάφυλλα! Όσα είναι και τα υπέροχα χρόνια που είμαστε μαζί! «Σ ευχαριστώ αγαπημένε μου», έγραψε η Καίτη Γαρμπή πλάι σε μια φωτογραφία με 23 τριαντάφυλλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News