«Ανδριανή»: Αξέχαστη εμπειρία κατάβασης στον Κυλιάρη ποταμό - Το Σάββατο στις 17:50

Κρήτη
«Ανδριανή»: Αξέχαστη εμπειρία κατάβασης στον Κυλιάρη ποταμό - Το Σάββατο στις 17:50

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το Σάββατο στις 17:50, «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV, με την Ανδριανή Αγγελιδάκη

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή μας προσκαλεί σε ένα ανοιξιάτικο τηλεοπτικό ραντεβού με βόλτες, δραστηριότητες και κουβέντες που ανοίγουν το μυαλό και την ψυχή μας.

Μαζί πάμε για rafting στον Κυλιάρη ποταμό στα Χανιά. Είναι η πρώτη φορά που οργανωμένα στην Κρήτη γίνεται κατάβαση ποταμού με βάρκα και η ομάδα της εκπομπή έζησε την εμπειρία και μας μεταφέρει εικόνες!

Ο Νικόλας Σμυρνάκης έρχεται με ένα παιδικό βιβλίο αυτή τη φορά. Μας συστήνει τον Τυρίνο, τον κλέφτη φόβων. Ένα παιδικό βιβλίο που όμως μιλά πρωτίστως στην καρδιά των μεγάλων. Οι φόβοι που μας κλέβουν τη ζωή, ο φόβος της αποδοχής και επιθυμία μας για αγάπη.

Η ψυχολόγος- σεξολόγος  Κατερίνα Ζήση μιλά για τις σχέσεις των ζευγαριών. Και εστιάζει στην επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων. Το κλειδί τελικά για μια ουσιαστική συνύπαρξη και αλληλεπίδραση.

Πρώτη καλεσμένη η Ερμιόνη Σαπουνάκη, η νεαρή Χανιώτισα που περπάτησε την Κρήτη , διανύοντας 480 χλμ σε 18 μέρες. Ξεκινώντας από τη Ζάκρο με τη σκέψη ότι ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και φτάνοντας στον Μπάλο όπου την περίμεναν οι αγαπημένοι της άνθρωποι, έκανε μια διαδρομή που της χάρισε μια ιδιαίτερη σχέση με τον τόπο της, το νησί μας και κυρίως με τον εαυτό της.

Αυτό το Σάββατο στις 17:50, «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV, με την Ανδριανή Αγγελιδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News