Kailia Posey: Αυτοκτόνησε η 16χρονη πρωταγωνίστρια του «Toddlers and Tiaras» - Η ανάρτηση της μητέρας της

Life
Kailia Posey: Αυτοκτόνησε η 16χρονη πρωταγωνίστρια του «Toddlers and Tiaras» - Η ανάρτηση της μητέρας της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia», έγραψε μεταξύ άλλων η μητέρα της 16χρονης

Η 16χρονη Kailia Posey, το κορίτσι που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι σόου «Toddlers and Tiaras» αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της σε ηλικία 16 ετών, όπως αναφέρει η οικογένειά της σε ανακοίνωσή της.

Η μητέρα της 16χρονης επιβεβαίωσε το θάνατο του παιδιού της μέσω ανάρτησή της: «Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι έφυγε. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Το μωρό μου για πάντα», έγραψε η μητέρα της και συμπλήρωσε «Πήρε τη βιαστική απόφαση να δώσει τέλος στην επίγεια ζωή της» αναφέρει επίσης η μητέρα της, Marcy Posey Gatterman, σύμφωνα με το TMZ.

Η οικογένεια της Kailia Posey, έγραψε, «Κέρδισε αμέτρητα στέμματα και τρόπαια, αφού διαγωνιζόταν στα καλλιστεία σε όλη της τη ζωή… Το ιδιαίτερα αναγνωρισμένο ταλέντο της ως ακροβάτισσα είχε ήδη οδηγήσει σε επαγγελματικές προτάσεις για δουλειά σε περιοδείες και πρόσφατα είχε επιλεγεί να γίνει μαζορέτα στο γυμνάσιό της».

https://twitter.com/MailOnline/status/1521702234882547712

Να σημειωθεί ότι η Kailia Posey εμφανιζόταν, όταν ήταν παιδί, στη ριάλιτι εκπομπή «Toddlers & Tiaras» του TLC, που παιζόταν από το 2009 μέχρι το 2013 και συμμετείχαν οικογένειες που προετοίμαζαν τα παιδιά τους να διαγωνιστούν σε καλλιστεία.

(φωτογραφία Facebook)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News