Δάκης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του

Life
Δάκης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση για τη κατάσταση της υγείας του στον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή στο Facebook

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Δάκης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία τρία χρόνια. Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του αναφέρουν ότι ο Δάκης πήρε εξιτήριο και γύρισε σπίτι του.

«Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο όμως εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά», έγραφε η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του τραγουδιστή.

Ο Δάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο

«Όποιος θέλει να μάθει την ηλικία μου, να μπει στη Wikipedia, που τα γράφει όλα καλά. Ο φόβος μου είναι να μην μείνω στο κρεβάτι. Να κοιμηθούμε και να μην ξυπνήσουμε, τι ωραίο. Έτσι σκέφτομαι το τέλος μου… Θα ήθελα να πεθάνω πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγουδάω. Όταν περνάς τη δύσκολη περιπέτεια, δεν ξέρω, κάτι γίνεται. Δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά φεύγει, θα φύγει… Αυτό λένε οι γιατροί, ότι φεύγει. Στην αρχή μου έκρυψαν ότι είχα τεράστιο πρόβλημα, μου το είπαν μετά από έξι μήνες. Μου είχαν πει πως έχω έξι μήνες ζωής. Ήταν ένας καρκίνος στο παχύ έντερο… Δεν σκέφτομαι τις μεταστάσεις… Συνεχίζω και τις θεραπείες. Τον Νοέμβριο τελειώνουν οι θεραπείες…», είχε πει μεταξύ άλλων ο Δάκης, αναφερόμενος στη μάχη του με τον καρκίνο.

(φωτογραφία αρχείου Facebook)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News