Λένα Παπαληγούρα: Φοβόμουν μην πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου στη δουλειά, γιατί δεν το έκανε

Life
Λένα Παπαληγούρα: Φοβόμουν μην πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου στη δουλειά, γιατί δεν το έκανε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς ήταν να μεγαλώνει μέσα σε μία πολιτική οικογένεια και τι έμαθε από τη δουλειά του πατέρα της η ηθοποιός

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” το βράδυ της Τρίτης 3 Μαΐου, ήταν προσκεκλημένη η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, η οποία μίλησε για τη ζωή της, το θέατρο, τον πατέρα της αλλά και το «φλερτ» της με την πολιτική.

Αρχικά μιλώντας για την πολιτική και την οικογένειά της η ηθοποιός ανέφερε: «Οι γονείς μου ήξεραν ότι με ενδιαφέρει η υποκριτική από τότε που πήγαινα στο σχολείο. Ήμουν καλή μαθήτρια, δεν ήταν τυχαία επιλογή το θέατρο» τόνισε αρχικά. «Πώς είναι να μεγαλώνεις μέσα σε μία πολιτική οικογένεια;», τη ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και εκείνη είπε: «Οι γονείς μου δεν ήταν από τους ανθρώπους που έφερναν συνεχώς ανθρώπους της πολιτικής μέσα στο σπίτι. Αυτό που έμαθα μέσα από τη δουλειά του πατέρα μου, που το βλέπω και στη δική μου είναι πως μια στιγμή είσαι πάνω και μία κάτω».

//--> //-->

Το φλερτ της με την πολιτική

Η Λένα Παπαληγούρα παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί και η ίδια αρκετές προτάσεις να ασχοληθεί με την πολιτική. «Έχω υπαρξιακή σχέση με τη δουλειά μου. Χαίρομαι που κάνω αυτό που κάνω, που δεν μπορώ να σκεφτεί κάτι άλλο. Είχα πολλές προτάσεις να ασχοληθώ με την πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

//--> //-->

Τι ρόλο έπαιξε το επίθετό της στην ηθοποιία

Όσο για τον αν το επίθετό της έπαιξε ρόλο στις δουλειές της ή αν αντιμετώπισε την ελληνική κουλτούρα του «ο μπαμπάς της θα έβαλε κάποιο μέσο» είπε: «Δεν το επέτρεψα και φοβόμουν μην πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου στη δουλειά, γιατί δεν το έκανε. Ήξερα ότι ο πατέρας μου δεν βοήθησε πουθενά, δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας του. Οπότε ξεκινούσα με τρομερή διάθεση ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Είχα πολλή διάθεση να αποδείξω, ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου».

//--> //-->

«Σίγουρα φαντάζομαι ότι όταν βλέπεις 1000 βιογραφικά και βλέπεις αυτό το επίθετο, μπορεί να πεις “α είναι η κόρη αυτουνού, ας τη δούμε”. Κάποιος μπορεί να με κάλεσε για οντισιόν επειδή με λένε έτσι. Μπορεί, λοιπόν, κάποιος να είδε το όνομά μου στο βιογραφικό και να με κάλεσε σε μια οντισιόν από περιέργεια, το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι από εκεί και πέρα», πρόσθεσε.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News